Alati i radionice

Grafitne su,traze i one takav drzac i jak aparat,min 600a za normalan rad sa njima.4x305mm elektroda recimo traze stabilan rad aparata od 200a. Retko moze da se nabasa na elektrodu bez tog drzaca,mahom sam vidjao po brodogradilistima,i pri vojnim objektima da rade sa njima,one pri sagorevanju posto su punjene nekim prahovima dolazi do paljenja istih i gasovi koji se stvaraju istiskuju istopljeni materijal bez upotrebe kompresora i tih specijalnih drzaca i kostaju od 30 dolara po komadu pa nagore. Perverzija,za nas smrtnike samo za gledanje i da poljubim brusalicu kad vidim takav sistem koliko kosta...

Da li imate za preporuku neki dobar servis za brusilice? velika brusilica marke Blackdecker stara sigurno 30-tak godina mi stala sa radom. Kada stisnem prekidac iskoci mi osigurac,a zao mi da je bacim tolike godine je sluzila.

I Wurth je kina ,ne ?,tamo sklapaju sve.Ja imam jako lose iskustvo sa plocama za rezanje i brusenje wurth ,mnoge nisu bile u balansu pa sam ih bacao na djubre inace upropasti brusilicu....
Ako imaš prilike kupi hilti rezne ploče, kod nas u inđiji ima u jednoj prodavnici, ne može čovek da poveruje koja razlika koliko mogu da izrežu dok se ne potroše, i kod velikih i kod malih ploča.. Velike pogotovo, ne prskaju skoro u opšte, sve ove jeftinije na kraju izađu skuplje kad sračunao koliko ih ode, i sa tim lošijim nema rada u kratkim gaćama i rukavima, sav izgori koliko prskaju..

Meni se dobro pokazale klingspor brusne i rezne ploce. Cena je ok i traju bas. Imam wurth po "nabavnoj" ceni ali ga ne koristim jer se brzo trose. Jednom kolegi sto radi bravariju stalno kupujem klingspor.

Ja sam se skoro vodio tom logikom za ploce za secenje za brusilicu i kupim BOSCH jer racunam kvalitetna je i trajace duze nego ove jeftine. Medjutim, nista od toga. Verovatno ona traje duze od nekog smeca, inace od "normalnih" nekih da kazem, jok. Posle kupim one zute, nesto se zovu na L, kosta 2/3 cene od BOSCH ploca, a grlja podjednako.

Ako imaš prilike kupi hilti rezne ploče, kod nas u inđiji ima u jednoj prodavnici, ne može čovek da poveruje koja razlika koliko mogu da izrežu dok se ne potroše, i kod velikih i kod malih ploča.. Velike pogotovo, ne prskaju skoro u opšte, sve ove jeftinije na kraju izađu skuplje kad sračunao koliko ih ode, i sa tim lošijim nema rada u kratkim gaćama i rukavima, sav izgori koliko prskaju..
Kako se zove prodavnica,i gde se nalazi?

Godinama sam se patio sa baterijskim lampama za teren, jedne prilike pre 2_3god odem po delove u Majevicu i vidim u prodavnici WURTH baterijska lampa sa magnetom i zglobom cena oko 4 crvene puni se kao telefon micro USB
Kupio sam 2 komada i prezadovoljan sam
Svetli 3_4h napunim je u autu i tako u krug
Ispadale su mi, upadale u vodu i ulje isl i i dalje rade!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Koristim ovakvu ,verovatno su slične .

Ja sam se skoro vodio tom logikom za ploce za secenje za brusilicu i kupim BOSCH jer racunam kvalitetna je i trajace duze nego ove jeftine. Medjutim, nista od toga. Verovatno ona traje duze od nekog smeca, inace od "normalnih" nekih da kazem, jok. Posle kupim one zute, nesto se zovu na L, kosta 2/3 cene od BOSCH ploca, a grlja podjednako.
Ma ajde sto se trose nego nisu u centru, kupio sam njihovu brusnu plocu i odma je uskocila u kantu koliko je tresla.
Jedan covek je dobro rekao: Sav potrosni materijal treba kupovati od firmi koje se samo time bave a ne od Boscha, Makite itd. Jer bosch i druge marke samo naruce od kineza tu i tu plocu, boli ih da li je alat u centru.

A sto se tice wurth-a, on bi trebao biti kao i berner. Kupuje od vecih proizvodjaca i samo lepi svoje nalepnice. Ali ovde kod mene wurth-a i bernera skoro i nema, jedna prodavnica ovde je ubacila wurth alate i cene su pojake za moj ukus.

Prijatelj majstor me pitao da mu vidim na koliko se zatezu vijci Glava na deutz motoru iz kombajna m770 . Ja sam pronasao
30nm+ 45+45+45+30 stepeni . Jel to ok ?

Savosi, nisu sigurno Klingspor. Naziv im pocinje na slovo L, ali nisam sad kuci da proverim pa tacno da ti napisem.

Filipe, vidis bas mi se desilo i to sto kazes sa BOSCH plocom da pocne da trese. Medjutim, to sam pomislio da nisam dobro stego navrtku jer je posle prestalo. Sreca sto sam kupio samo jednu za probu i vise nemam nameru da bacam pare na njih.

Nazad
Vrh