Alati i radionice

Evo kako izgledaju originalne četkice..

8b3334226dc2208ea592d8c93656013c.jpg
6fa8deb13b3550ad5a8288a127eaf108.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Znate li nekog da prodaje polovan tirfor od 3,2t, kakva iskustva imate sa novim a da nije tractel. Unior je oko 85 000 sto je korektno, tractel od 1,6t je oko 140 000din

Trebalo bi da su u pitanju led lampe.
Uz malu aku bušilicu sam kupio i led lampu samo jer je set bio jeftiniji od same bušilice, pa ajde neće se baciti. Sad mi se čini da je koristim češće od bušilice, stvarno odlična stvar.
Tako je to su LED lampe. Kupio ih jer bas su korisne za moje svrhe. Stara DeWalt sto sam imao nazalost nije prezivela pad sa 3.5m visine :)

Godinama sam se patio sa baterijskim lampama za teren, jedne prilike pre 2_3god odem po delove u Majevicu i vidim u prodavnici WURTH baterijska lampa sa magnetom i zglobom cena oko 4 crvene puni se kao telefon micro USB
Kupio sam 2 komada i prezadovoljan sam
Svetli 3_4h napunim je u autu i tako u krug
Ispadale su mi, upadale u vodu i ulje isl i i dalje rade!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ma od ovih kineskih lampi nema leba, imam ih na izvoz. Te wurth-ove lampe su iste kao i bernerove koje su odlicne, a cena nije neka prevelika.

I Wurth je kina ,ne ?,tamo sklapaju sve.Ja imam jako lose iskustvo sa plocama za rezanje i brusenje wurth ,mnoge nisu bile u balansu pa sam ih bacao na djubre inace upropasti brusilicu....

Jel neko zna nesto o ovim elektrodama ?,jel su to one grafitne ili nesto drugo ?.

To su elektrode za rezanje materijala a grafitne imas dve vrste,jedne su napravljene od ugljenika sa bakarnom podlogom(znaci ona je puna elektroda) a druge su suplje koje se stavljaju u poseban drzac koji u sebi ima dovedeno crevo koje kroz nju dok rezes izduvava istopljeni materijal,najjednostavnije receno

Ja sam nedavno kupio lampu za na glavu Scangrip,ima dva moda osvetlenja 50 i 100% i LI-ino baterija od 800mAh traje neprekidno od 2,5-5 sati u zavisnosti od moda,puni se USB punjačem za mobilne,što je najvažnije ima širok ugao osvetlenja i veoma jaku svetlost.
Košta oko 3500 dinara ali vredi tih novaca...

@Rasheed91 Jel su te Jasenice isto grafitne ?,ne razumem jel i one traze kompresor gde vazduh izduvava istopljeni metal ili rade drugacije nekako ?.Na slikama izgledaju kao obicne elektrode za varenje,a grafitne znam da trebaju ovako izgledati kao dole na slici,bakrom prevucene i mnogo skupe,100-200din po komadu ....

Nazad
Vrh