Alati i radionice

Таква карма ил' шта већ. :)

Ето ја очекивао да ће, баш као већ пар година уназад, крајем септембра да изнесу у рафове трачну брусилицу, ал'... кића.

Sinoć do ponoći zavarivao kašiku od telehendler-a
Kašiku kupe laganu i veliku za žitarice pa onda krljaju po kamenu isl
Naspram kašika za šljunak i kopanje koje sam do sad radio ovo je smehoteka
Nigde duplog korita, lim jedva 5_6mm grede jedva 5-6mm, jedino nož 15mm
Nadjoh kutiju EVB 50 svu sam je sjebao

Gde je to od kašike za šljunak
17892e8decc04722631563db2e3d08ee.jpg

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Danas zadnji vašar ove godine u mom mestu, jedan jedini prodavac sa gvožđurijom tako da sam samo uzeo 2 inbus ključa, Meister 10mm i Belzer 11mm. Što se tiče običnih ključeva znam da 11mm matice gotovo da ne postoje, a za inbuse ne znam. Uzeo sam samo zato što je Belzer :) 150 din za oba

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Neka ih, pa ako zatreba. Treba da obnovim kompletnu "kolekciju" inbusa, od najmanjih do najvećih. Ovo što imam je seckano i kraćeno više puta, treba sve to baciti u đubre.

Ja čekam Aku duvač al nisam upratio da je ikad bio u Srbiji.
Знам да си га ономад поменуо и ја погледао у списку кога сам направио шта им кад излази и да га 'бем - акумулаторски дувач заиста нису понудили код нас.

Do sad sam Lidl kupovao u SM i tamo je sva raja oko alata, preksinoc otisao u NSu po cetke za farbanje i neke safcigere tamo alat niko i ne gleda, sve oko hrane setaju
"Лидл" у Зрењанину код бус станице, у Панчеву у Милоша Обреновића - било и на отимање, а у оном у Борчи, на Зрењанинском путу, алат и било шта за рад стоји и пар недеља на рафовима. Урбаним "граџанима" Борче то не треба. Мислим да сам баш тамо недавно нашао гумене кломпе, како кажу, "за рад у врту" - онако гумене и неугледно обиче, стојале у рафу две недеље и нису распродате. А у ПА и ЗР нисам имао среће да их икада затекнем.

Neka ih, pa ako zatreba. Treba da obnovim kompletnu "kolekciju" inbusa, od najmanjih do najvećih. Ovo što imam je seckano i kraćeno više puta, treba sve to baciti u đubre.

Imaš u Lidlu odličan set inbusa sa sve ručicom za 400 din. Mi smo čak u firmi uzeli tri seta i nijedan se još uvek nije oštetio.
Ja sam sebi uzeo dva seta, i to je jedino što mogu preporučiti iz te radnje.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Imaš u Lidlu odličan set inbusa sa sve ručicom za 400 din. Mi smo čak u firmi uzeli tri seta i nijedan se još uvek nije oštetio.
Ja sam sebi uzeo dva seta, i to je jedino što mogu preporučiti iz te radnje.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Slikaj ili postavi link od tog seta da znamo sta da kupimo

Nazad
Vrh