aca74
Član
Tačno da hoću aparat za varenje da kupim, svi bi planuli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo na baterijuУдарни на кабл, тек на пролеће, а за ове акумулаторске не знам.
Знам да си га ономад поменуо и ја погледао у списку кога сам направио шта им кад излази и да га 'бем - акумулаторски дувач заиста нису понудили код нас.Ja čekam Aku duvač al nisam upratio da je ikad bio u Srbiji.
"Лидл" у Зрењанину код бус станице, у Панчеву у Милоша Обреновића - било и на отимање, а у оном у Борчи, на Зрењанинском путу, алат и било шта за рад стоји и пар недеља на рафовима. Урбаним "граџанима" Борче то не треба. Мислим да сам баш тамо недавно нашао гумене кломпе, како кажу, "за рад у врту" - онако гумене и неугледно обиче, стојале у рафу две недеље и нису распродате. А у ПА и ЗР нисам имао среће да их икада затекнем.Do sad sam Lidl kupovao u SM i tamo je sva raja oko alata, preksinoc otisao u NSu po cetke za farbanje i neke safcigere tamo alat niko i ne gleda, sve oko hrane setaju
Imaš u Lidlu odličan set inbusa sa sve ručicom za 400 din. Mi smo čak u firmi uzeli tri seta i nijedan se još uvek nije oštetio.Neka ih, pa ako zatreba. Treba da obnovim kompletnu "kolekciju" inbusa, od najmanjih do najvećih. Ovo što imam je seckano i kraćeno više puta, treba sve to baciti u đubre.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
У априлу.Kad će plazma sekač u lindu?
Не волем га - скроз је наопачке, сав се погубим.Imaš u Zr dva Lidla, u onom na Bagljašu obično je manja tražnja za alatom.
Slikaj ili postavi link od tog seta da znamo sta da kupimoImaš u Lidlu odličan set inbusa sa sve ručicom za 400 din. Mi smo čak u firmi uzeli tri seta i nijedan se još uvek nije oštetio.
Ja sam sebi uzeo dva seta, i to je jedino što mogu preporučiti iz te radnje.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Može 2 glave 50l isprobanoDa li plazmu iz Lidla može da gura kompresor od 50L?