mirosti
Član
Beta nije neki naročit kvalitet..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam navarivao klinove teske drljace sa EZ abra 60 a ima i EZ650 ovdje , ove prve me izasle oko 27E kutija od 4kg, to su elektrode za navarivanje(jako puno sljake) i mogu se vuci samo ravno , nema njihanja , i samo jedan sloj , jako tvrda , ako ide 2 ili vise slojeva onda mora ispod krom elektroda koja je nekoliko puta skuplja od ove ,onda je neisplativo za poljoprivredu.Којом електродом наварити раонике?Моји стари раоници су били наварени то се сија као сребро а раоник зарђа,и буквално се оштри док пролази кроз земљу.
Pazi koja slucajnost.Upravo tu i jeste jadac, po recima servisera elektronika na ovom odvijacu je spojena sa statorom motora, prekidacem i delom gde se baterija spaja za uredjaj, sve zaliveno i iz komada, nema otvaranja, nema popravke i nema isplativosti.
I rekao mi je i to da na tom odvijacu samo elektronika i moze da crkne, mehanika nikad.
Mozes li da objavis link od seta nasadnih kljuceva? Taj GEKO ima svasta ponesto, juce naletim na njihovu pumpu za naftu za 40e. Samo ne pise na njoj koliko visoko moze da povuce i da dize tecnost, mada koliko sam video na svakoj ambalazi pise drugacije a pumpa ista.Ja sam za udarni odvijac kupio set dubokih nasadnih kljuceva GEKO. Povoljni su bili, mislim oko 3500 rsd. Koristio sam od najmanjeg do najveceg i na udarnom odvijacu od 600 Nm svi izdrzavaju.
I moj uredjaj je stigao iz nemacke i potpuno ista stvar se desava, samo su meni u vise servisa rekli da nista ne mogu da urade, ni za baterije a ni za sam pistolj, savet svih je bio da ga bacim i kupim drugi.Pazi koja slucajnost.
Vulkanizer koji mi radi sve sto se guma tice je imao problem sa Milvokijem.
Kupi ga je novog,doneo mu je neko iz Nemacke i ubrzo se javio problem sa baterijama,slao je u servise i posle popravke masina nije radila 2 dana.
Na kraju mu je resio neki nas lokalni samouki elektricar kojeg mi zovemo majstor Tesla.
Uglavnom,problem je bio u onim trakama na bateriji,pucale su i gubile kontakt,cim krene da odvija ili zavija,od vibracije izgubi kontakt i odmah registruje kao praznu bateriju.
.
Na kraju je sve presao lemilicom i resio problem,a posle je cuo od nekog da je cela jedna serija napravljena sa takvim baterijama.
Ako ga nisi bacio,posalji pa da vidimo sta kaze majstor TeslaI moj uredjaj je stigao iz nemacke i potpuno ista stvar se desava, samo su meni u vise servisa rekli da nista ne mogu da urade, ni za baterije a ni za sam pistolj, savet svih je bio da ga bacim i kupim drugi.
Nisam ga bacio, jos mora da radi koji dan, dok mu zamena ne dodjeAko ga nisi bacio,posalji pa da vidimo sta kaze majstor Tesla
Na prazno radi normalno, pod opterecenjem cas radi cas zeza, cas opet radi pa se onda deset min pravi lud i sve tako.A ipak radi. Ja sam mislio da uopste ne funkcionise
To je plan za sledece letoСтави му пропелер, па да имаш вентилатор за теренске услове.