Alati i radionice

P
Po prici ovog vulkanizera,imate iste simptome. Samo neko treba da prelemi te kontakte na bateriji
Ma baterije su crkle pre jedno dva meseca, jedna je dobijena nova na neki dogovor sa prodavcem a druga je odneta u servis jedan gde su rekli da joj ne mogu nista, odneta u drugi gde su rekli da lemljenjem mogu da je poprave medjutim nije bilo srece sa njom posle popravke a sad sam pistolj zeza, probao sam i sa drugim baterijama al dzabe.

Meni neki no name brzi kljuc drzi vec godinu dve, jos sa njim i stezem. Mislim da ti je isplativije da ne uzmes u setu nego kljuc po kljuc, jer u vecim setovima kljuceva dobijes 9,12,16,18 i neces ih skoro nikada koristiti i samo ce stojati. Mada se u ove manje setove vecinom pakuju mjere koje se najvise koriste (10,13,14,17,19...) Samo gledaj da imas ovaj zglob ispod krckalice jer je lakse baratati kljucem:

Ma baterije su crkle pre jedno dva meseca, jedna je dobijena nova na neki dogovor sa prodavcem a druga je odneta u servis jedan gde su rekli da joj ne mogu nista, odneta u drugi gde su rekli da lemljenjem mogu da je poprave medjutim nije bilo srece sa njom posle popravke a sad sam pistolj zeza, probao sam i sa drugim baterijama al dzabe.
Da li taj udarni odvijac napravljen kao i velike makite (1000Nm i vise) da na odvijacu izmedju baterije i alata ima gumeni dio koji zivi.

Ја имам сет dinqi тих кључева ни један није пукао а користим их стално.
Јеси ли ти ономад поменуо ту марку кључева и позитивна искуства са њима?

Јбт, ја имам на нишану сет 1/2" гедора "Dingqi", да попуним свој окрњени стари сет неких но-нејм швапских гедора са рацном на издисају, баш због препоруке за ту марку. :)

Јеси ли ти ономад поменуо ту марку кључева и позитивна искуства са њима?

Јбт, ја имам на нишану сет 1/2" гедора "Dingqi", да попуним свој окрњени стари сет неких но-нејм швапских гедора са рацном на издисају, баш због препоруке за ту марку. :)
Ako natrcis na "heyco" a ima takvih garnitura, provereno dobre. Heyco alat je nekada bio stalna oprema sa kupljenim mercedes vozilima

Radio sam ja u tako nekim firmama pa kad stari majstori otvore alat a ono 21-23 i slicne kombinacije. Sve pokradeno i odvuceno kuci kao da hleba nemaju da jedu pa im za alat fali dinar.

Od tih niskobudzetnih a Ok varijanti su reca, wurth, proxxon, unior...

Inace, usag je facom.
E da! Nisu losi ni ovi pijacarski facom kljucevi

Ja sam kupio Dingqi dizalicu za nijansu bolja od naj jeftinijih kineskih mada i ovo su kinezi ima ih po kineskim radnjama nisu bas najniza klasa nesto malo bolje

Reca ima lose udarne srafcigere i gedore. Wurth i berner su malko tu jaci al zato wurt ima losih stvari tipa šved klesta koja su nezgrapna dok su im seger klesta koja su vecinom zamaskirani knipex sto je vrh. Wurth red line je solidan alat, zebra je tri klase ispred unior alata, pisem za kljuceve. Unior ima jako losa seger klesta a ima super sved klesta i jako losa ostala klesta tipa papagajke i secice.
Ne znam kakav je vigor (jeftiniji hazet).

A kod kuce alat iz ddr-a 70-80tih i to porediti sa ovim novim ne vredi ni pomisljati. Kupljen, podrazumeva se

Ja imam bravarsku stegu Dingqi i nema nikakvih problema, stežem koliko mogu i nije pukla.

Da li taj udarni odvijac napravljen kao i velike makite (1000Nm i vise) da na odvijacu izmedju baterije i alata ima gumeni dio koji zivi.
Tu gde su kontakti (izmedju baterije i alata) nema gumenog dela ali sve stoji jako klimavo, cak i sama batetija, ja sam misli bas i da tu gubi kontakt pa sam gledao i na novim maslinama, posle su mi rekli da tako treba.

Nazad
Vrh