AcA OPEL
Član
Citam ovo i razmisljam da li je se nekome pokvario taj KZUBR? Znam ljude koji ih imaju, ali stvarno nigde nisam naiso da se neko zali na njih, sem nerealne amperaze. Ko hoce garanciju za malo vece pare ima aparata sa garancijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodaj jos malo i uzmi Hugong 160, sa 3.25 moze variti ceo danDali je neko kupio onaj invertorski aparat za varenje u Lidlu?
Dali uspeva da vari sa 3,25?
Imam loše iskustvo sa njihovim alatkama, pa uprkos garanciji od 2 godine i ceni od 9 'iljada dvoumim se dali da investiram..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Може али мислим да није баш препоручено у затвореном простору варити са њиме.Da li se ovim aparatom sa punjenom zicom iz Lidla moze variti limarija na automobilu?
A neki bi ti majstor uzeo pofinu svotu za taj popravak a rekao bi ti da je izmjenjao boga oca u njemu.Ja sam uzeo crveni kuzbur od 500A od kvarova sam imao to da je u toku varenja odjednom prekinuo var nije imao masu, kada sam ga otvorio odletovala se masa sa maticne ploce, sam sam zaletovao i radio je normalno do juce kada se desilo isto ali je let sada popustio ma sred maticne ploce ponovo sam tu zaletovao i radi opet..
Vario sam sa njim 3.25 bazicnu i tera je sasvim solidno.
Kablove sam odmah zamenio jer su bas losi
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Nešto uzrokuje popuštanje lema pa popusti gdje je najslabije. Da se možda zbog nečeg ne grije previše?Ja sam uzeo crveni kuzbur od 500A od kvarova sam imao to da je u toku varenja odjednom prekinuo var nije imao masu, kada sam ga otvorio odletovala se masa sa maticne ploce, sam sam zaletovao i radio je normalno do juce kada se desilo isto ali je let sada popustio ma sred maticne ploce ponovo sam tu zaletovao i radi opet..
Vario sam sa njim 3.25 bazicnu i tera je sasvim solidno.
Kablove sam odmah zamenio jer su bas losi
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Ako su zubi u pitanju onda utp elektrode, prilicno su skupe...Pitaću iskusnije kolege, danas nisam htio da dublje ulazim u diskusiju o tome, koja elektroda je najbolja za varenje pukotina na kašikama bagera?
Svi kineski aparati dodju s kratkim 16mm² kablovima, klijesta za masu i elektrodu ocajna...
Villager combo 200 je 180A...
Trenutno je nov 700km plus manometar, boca, duzi kablovi, klijesta izadje na 1000km...
Pitanje za iskusnije, mag u V savu ili brajf kad se napravi, ovih 180A koju max debljinu mogu zavarivati??
Sent from my M2007J20CG using
Mozda nekih 8mm da valja posle toga tesko da to moze biti dobar var,i to nesto sitnije.Meni se oni svidjaju za debljine do 3mm, leti se pokaze koji valjaSvi kineski aparati dodju s kratkim 16mm² kablovima, klijesta za masu i elektrodu ocajna...
Villager combo 200 je 180A...
Trenutno je nov 700km plus manometar, boca, duzi kablovi, klijesta izadje na 1000km...
Pitanje za iskusnije, mag u V savu ili brajf kad se napravi, ovih 180A koju max debljinu mogu zavarivati??
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk