Alati i radionice

Dali je neko kupio onaj invertorski aparat za varenje u Lidlu?
Dali uspeva da vari sa 3,25?
Imam loše iskustvo sa njihovim alatkama, pa uprkos garanciji od 2 godine i ceni od 9 'iljada dvoumim se dali da investiram..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Evo recenzija.Izgleda da valja.Bacio me je u razmisljanje.Covek radi recenzije Parkside alata i mislim da je realan.
Imam onaj aparat sa punjenom zicom i meni se pokazao ok.

Imas na youtube recenzira ga jedan nas clan ako se ne varam. Neznam ni ja sam koliko je spucao elektroda ali nije ga uspeo pregrejati, mene je dobro iznenadio za tu cenu.
Edit: To je taj video, mislim da je clan @Dr.Gruja .

Ma mene samo interesuje dali može normalno variti sa 3,25.
Ne trajno, jer na njemu piše da je svega 30% intermitenca sa 120A, ali recimo da može odraditi 5 elektroda jednu za drugom.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Evo člana koji radi recenziju .

Pa zato i kažu:ako ne znaš šta je dobro vidi šta je skupo. Imao sam mali enhelov aparat sa zaštitnom sklopkom nisam mogao da ga pregorim ali ni da varim sa njm a bio jeftin.

Recimo Hugong koji je kupio varstroj smederevo je u rangu solidnih aparata za varenje a inace oni proizvode ploce,motore za pogon zice,konektore za masu,drzace elektroda i trista cuda za sve velike igrace tipa linkoln,esab,ewm,idr. Mi smo im takoreci izlaz na trziste za ovaj deo evrope. Kzubr je dobar aparat ali nije realna amperaza,ovi najrasprostrajenjiji koji nose oznaku KAC400A(ja ga imam vec 6 godina izbacio je preko 150kg elektroda jedina mana su jeftini dinsa konektori) imaju realnih od 120 do 140a ali zavrsavaju posao i malo su bolji i izdrzljiviji od parksajda dok je jasic srednja niza klasa i bolji je od kzubr-a,stabilniji luk pravi,lep var radi,rqdi vise vrsta elektroda i materijala. Mirosti,bolje dodajte malo vise para i uzmite nesto kvalitetnije,prve serije sto su izlazile u nemackoj 2019 kad sam ih prvi put i video slicne su po karakteristikama sa ovim ali nije to to,vise je to za neku kucnu varijantu maks do 1kg elektroda godisnje e sad zavisi,mozda su i malo popravili te mane. Tole zr,slazem se sa vama u potpunosti. Filip df,ista je fora i recimo sa kiselom vodom,knjaz milos je 55 din a voda vrnjci 35 din,ime prodaje i uvek se placa vise.

Mislim na ove kineze do 100e, znam i sam da se sad skoro sve pravi u kini. Kinezi imaju i profesionalne robe a i alata koji je neupotrebljiv.
Svi smo mi psovali one "zute" sijalice, i govorili kako kina pravi samo smece. Ali jednom nam je dosao caletov prijatelj i slucajno se spomenu te sijalice, tu on pocne pricati kako je njegov prijatelj uvozio te sijalice. Kada je kupovao u kini sijalice, mogao je birati kakvo ce biti grlo, debljina stakla, kakva ce biti ona zica unutra itd. On je kod njih mogao uzeti sijalicu kakva se pravila davno, koja je trajala i trajala.

@tole zr Ovakav slican: https://www.masineialati.ba/shop/za...inhell-aparat-za-varenje-inverter-tc-ew-150/?

Da li se ovim aparatom sa punjenom zicom iz Lidla moze variti limarija na automobilu?
Moze cika lazo,ali nadjite nekog dobrog majstora koji ce ga ustelovati tj jacinu struje i brzinu zice,ja sam se mucio,dosao komsija profesionalni varioc koji radi krovove i dosta limarije i radi trenutno peci za milan blagojevic i ustelovao ga,samo menjam kotur sa zicom

Da li ste videli novu seriju Kzubr aparata. Kućište je sive boje, najjači CO2 (neki tip 700) košta oko 220 eura. Jako lepo izgledaju i to je u stvari multiprocesni aparat. Realno možda ima nekih 180A.

Да, већ годину дана, ако не и дуже имају и нове апарате и нову линију осталих електричних алата. Ја пролетос купио њихов ручни циркулар из те нове, сиве линије и свакако је одмакао барем корак напред од безимених алата којекаквих ад-хок марки. Очекивао бих да је иста ствар и са новом линијом апарата за заваривање.

Nazad
Vrh