Kremator
Član
Posteno da ti kazem plave 3.25 , moram da pogledam kuci tacnu oznaku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj opsirnije ko boga te molimOvo sto je rekao gosn Matic je najbolja varijanta,nema ciscenja vara, nema muke,co2 ne prodire dubinski mnogo ali je mnogo bolji var i lakse se radi a i ne radi se na sasiji plocevinama pa da treba prodiranje duboko. Bitno je i da se nadje zica u kvalitetu za tako nesto,tj da je zilav var i da ne puca pri opterecenjima ali u svakom slucaju javice se i neko strucniji pa ce lepo objasniti,trenutno radim nemam dovoljno vremena da kucam,kad stignem kasnije napisacu malo opsirnije,pozdrav svima.p.s. dosta o tome ima na youtube za one koji ne poznaju dovoljno strane jezike moze da posluzi i ac kriger za osnovno mada on je covek placen da hvali beler potrosni materijal koji je malo jaci sa cenama
vise koristim co2 ali mislim da elektroda daje jaci varCO2 od min.200 ampera i Bog da te vidi.
Trebao bi da bude toplovaljani to celik,on ima elasticnost vecu od klasicnog valjanog,jer pri toplom valjanju dolazi do sabijanja matarijala i bolje kompaktnosti dok kod hladnovaljanog dolazi do peglanja do odredjene temperarure i debljine a posle dolazi i do pucanja i krtosti materijala. Jel' ti taj profil sa unutrasnje stranje ima ravnu ivicu pod 90 stepeni ili blago ovalnu?Mislim da je 10mm,U profil je u pitanju,znaci neki obicni celik po meni.
Postoji toplovaljani čelik (lim) i hladnovaljani čelik u različitim kvalitetima i sa različitim svojstvima i namenama. S235 , S275, S 355 i DD11 kod toplovaljanih najprisutniji na našem tržištu i debljinama od 1.2 do preko 200 mm. Hladnovaljani (DC01-03) u Srbiji možete naći uglavnom do 4 mm debljine, preko toga teško da ga ima ovde.Trebao bi da bude toplovaljani to celik,on ima elasticnost vecu od klasicnog valjanog,jer pri toplom valjanju dolazi do sabijanja matarijala i bolje kompaktnosti dok kod hladnovaljanog dolazi do peglanja do odredjene temperarure i debljine a posle dolazi i do pucanja i krtosti materijala. Jel' ti taj profil sa unutrasnje stranje ima ravnu ivicu pod 90 stepeni ili blago ovalnu?