Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta može da bude. Karburator 99%, Skini očisti sapkuj ponovo. Sipni malo benzina direktnno. Proveri da li vuče na ulaz za karb kada verglaš.kad ga već skidaš. Ako nije onda ostavi darove gremlinima da pokupe preko noći.Sreća pa je kiša pa u voćnjak ne idemo, danas sve složili, očistili produvali karburator i sad ne dobija gorivo, počeli da sumnjamo na gremline. Više mi ništa ne pada na pamet. Svećica suva pa suva.
Tako i kod nas jedan. Drzao pod senjakom. Nece pa nece da upali. Zameni karburator, ni da se javi. I slucajno dok ga je prevrtao, skonta u auspuhu gnezdo od osa...Mene jednog proleca iznenadio trimer kad nije hteo da upali.
Ubio sam se dok nisam nasao sta je.
Svecica ok, karburator ok, bukvalno nema sta biti drugoo.
One usrane ose nanele pun auspuh zemlje, kakva gamad Boze.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Na Najlonu sigurno kod rusa.Дали негде може да се набави нарезница 38*1,5?
Kupi drugar Kangoo 2014g DCI stvarno lep autoMene jednog proleca iznenadio trimer kad nije hteo da upali.
Ubio sam se dok nisam nasao sta je.
Svecica ok, karburator ok, bukvalno nema sta biti drugoo.
One usrane ose nanele pun auspuh zemlje, kakva gamad Boze.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nije bilo da se kupi,punjač i baterija.Pa što nisi u Lidlu kupio i punjač i bateriju? U našem Lidlu je bilo sve da se kupi/iskompletira. Čini mi se sve zajedno oko 8000..