Sapatnik
Član
Да ли је сигурно обд2? Има произвођача где је потребан адаптер баш за њихов тип аутомобила и модела. Не питај како знам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi koliko pinova imas pa takav i uzmi,svi uredjaji su na 16pinova,ali neki proizvodjaci na izlazu nemaju 16pinova,pa ti treba adapter Xpinova na 16.Jel paše svaki obd2 kabl za svaki obd2 automobil ili dijagnostiku, mislim na 16-pinski utor, instalirao sam neki program za čitanje grešaka pa mi treba kabl da ga povežem sa automobilom, ima li neko iskustva sa tim, ne bih da puknem 1500 dinara na kabl ako ne radi za taj automobil.
dobro došao u klub.Stigao i aparat,i svako ko se dvoumi nek nema dilemu.Vredi svaki dinar.
Ovaj treći je senzor brzine od Belarusa, ima po jedan sa svake strane. Aktiviraju ga zupci zupčanika, ne magnet.Jel su ova tri senzora svi istog tipa ,tj na slicnom principu rade ?.
Senzor brzine za prskalicu – Agrometal Sombor
BeUniversity | Best WordPress theme for colleges and schoolswww.agrometal-rs.comMTZ Adó KM jeladó /45.3843.003/AP70.3843-01/3843.10.03/ /lemezfedeles hátsóhídhoz - érzékelő: L=14mm D=37mm ORIGINAL - Mezőgazdasági Gépek és Gépalkatrészek
11252, MTZ Adó KM jeladó /45.3843.003/AP70.3843-01/3843.10.03/ /lemezfedeles hátsóhídhoz - érzékelő: L=14mm D=37mm ORIGINAL, BELARUS ORIGINAL, Adókwebaruhaz.habi.hu
Male su razlike u ceni.Ja ga uzeo u Madjarskoj cisto da bi vratili PDV pa me boca i manometri izasli dzabe.Gde je najpovoljnije kupiti?
Sa magneta za zavarivanje špon i prah pokupim magnetnom za dohvatanje šrafova itd sa neprisupačnih mesta. Očisti ga skroz.Danas sam jedan takav napunio spanom i sitnim prahom