Alati i radionice

Да ли је сигурно обд2? Има произвођача где је потребан адаптер баш за њихов тип аутомобила и модела. Не питај како знам...

Jel paše svaki obd2 kabl za svaki obd2 automobil ili dijagnostiku, mislim na 16-pinski utor, instalirao sam neki program za čitanje grešaka pa mi treba kabl da ga povežem sa automobilom, ima li neko iskustva sa tim, ne bih da puknem 1500 dinara na kabl ako ne radi za taj automobil.
Vidi koliko pinova imas pa takav i uzmi,svi uredjaji su na 16pinova,ali neki proizvodjaci na izlazu nemaju 16pinova,pa ti treba adapter Xpinova na 16.

Imam ga 10-ak godina, jos uvek ne znam dali ima termostat. Povario...i svake godine kazem sad cu ga malo izduvati, a nikako da stignem

Jel su ova tri senzora svi istog tipa ,tj na slicnom principu rade ?.

Prva dva jesu (induktivni), a treći ne znam šta piše. S' tim da je prvi NPN a drugi PNP tip.

Imam njivu punu kamenja zove se kamenjača, mislio sam da posijem krompir a da onda unajmim nekog sa vadilicom za krompir i da mi na taj način izvadi i kamen, da li bi moglo tako?

Jel su ova tri senzora svi istog tipa ,tj na slicnom principu rade ?.
Ovaj treći je senzor brzine od Belarusa, ima po jedan sa svake strane. Aktiviraju ga zupci zupčanika, ne magnet.

Kupljen agregat u Vobihausu. Pristojno napravljen nemački hobi brend made in PRC, monofazni 3kw.
Automatsko dodavanje gasa(uvek drži na 240v), dva ac i dc izlaz, zaštite, senzor ulja, merač nivoa goriva.
Povezao preko utičnice da napaja štalu i dva pomoćna objekta, rade muzilica(1kw), laktofriz(0.9kw) i nekoliko sijalica bez problema. Ne nestaje struja baš često na duže od 15min ali dovoljno je 5 puta godišnje da spasi situaciju pa se isplati.
a8be7168f38fcbc5a327ae4c5ca976d5.jpg
f44dc4193a275de8926c85423611d68c.jpg
a4f2a318260ae964afac186f517db93e.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Кад сте већ код агрегата,имам неки француски,хонда мотор,трофазни и монофазни,4 кв.Кад спојим трофазни,например музилица је 1 кв а трофазна,и неће да је покрене,искочи прекидач,а када сам дам гас онда ради како треба.Да ли је квар у том регулатору гаса или је ипак нешто друго?

Ja sam kupio polovnog japanca sa pravim bakarnim namotajom i Kubota motorom. Najviše mi se svideo radi toga što bez opterećenja radi na lergasu i troši jako malo.. Ima i priključak od 12V za punjenje akumulatora.
Jedini nedostatak je što je prilično težak pa ću morati da mu napravim točkiće..
8a1edfc59599cf0df8c2aac7b78e5ed2.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh