Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tocilo je monofazno snage od 300W, idealno za ostrenje klasicnih i vidija burgija jer ima dva tipa kamena za pomenute burgije. U okviru tocola nalazi se nosac za ostrenje burgija.Jel tocilo trofazno ili monofazno?
https://www.cdelectronic.com.hr/artikel.php?ks=1581557#gsc.tab=0 Imas na youtube video kako ovaj odvijac skida zadnje tockove, na kanalu Radoslav Adamovic. Kada sam ja kupovao pneumatski pistolj gledao sam ovaj https://www.masineialati.ba/shop/ko...pneumatski-udarni-pistolj-1-2-1000nm-ht4r621/, ali sam uzeo einhell za 50 i nesto evra jer se dobijalo crevo od 15m i onih alatki za kompresor.Ovaj moj einhell ima 300 i nesto nm i nisam skidao tockove do sada sa njim(vecinom sam ga koristio oko kombajna i tu je radio bez greske). Kada ti drugar bude kupio pistolj neka obrati paznju koja je debljina creva potrebna da bi pistolj radio punim kapacitetom, za moj einhell je potrebno 9mm crevo a za ovaj vigor je potrebno 10mm crevo.Daj neku preporuku za pneumetski. Da li bi pneumatski za zadnje točkove morao biti 3/4", ili bi mogao i 1/2"?
Nije to za mene, ja nemam potrebe za tim. Kolega je u pitanju, a nije forumaš...Ako možeš priuštiti, uzmi 3/4 i adapter za 1/2 i rešio si celu priču.
Svakako je pametnije velike navrtke raditi sa 3/4..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Neka uzme atlas copco ili chicago pneumatic, ingresol rand.Nije to za mene, ja nemam potrebe za tim. Kolega je u pitanju, a nije forumaš...
Samo se ti nadaj da si ga opravio... Ako jos imas racun koristi što više taj hilti, brzo će on ponovo stati. Onda ga lepo izduvaš, vratiš, uzmeš pare nazad i budeš miran.Danas se ništa nije radilo,pa uhvatio vremena da otvorim onaj Lidlov Hilti koji je crkao na drugoj rupi.I sad radi Dal je povukao malo više struje ili je fabrički bilo loše zalemljeno ostaje misterija.
Kvar je sledeći odlemio se stator,ponovo ga zelemio i oživeo je.Podmazao sklopio i sad imam dva hiltija