Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam takve spojnice dobio na crevu i sad moram da ih menjam. Unutra je nesto otislo i pusta vazduh kada alat nije prikljucen a i taj mehanizam je iznutra izrdjo.Je l ima neko iz lidl ovakve brze spojnice? Zanima ne koji kljuc moze da odvije zenske spojnice sa ovog zelenog.
Verujem da će mnogo da se potrese i inspekcija i centrala firme. I sam kažeš da od kuknjave nema ništa. Inače ovo moje na forumu nije bila kuknjave već zgroženost i razočaranost u državu čiji sam stanovnik. Ovo što se danas radi ja mislim da nikad nije bilo. Te kurirske prevare su mala maca. U ostalom jel mislite da u ovoj zemlji može bilo ko da ima firumu koja mati pare kao kurirske službe? Ako se mnogo bunim još može da dodje neki ... ne znam Pera Nevolja da me prevaspitava. Al mislim da bi trbalo savko od nas da skupi muda i da se buni za svaku nepravdu i prevaru koja im se učini. Ovako kako su krenuli krenuće u kuće da nam ulaze.Pa kreni da se zalis inspekciji, zovi centralu firme.
Ne baš. 3-4 traktora i priključke. Al veruj mi da imam dve mazalice opet bih kupio ovo. Već mi je preko glave bilo paćenja sa običnim dekalamitima. Eno ih 4, nijedan ne radi ...Kad se sračuna jeftinije bi bilo sam odmah kupio ovo. Da ne pominjem da je više masti završilo po meni zemlji i svudu sem gde treba.Sad pretpostavljam da imas neki veliki vozni park u dvoristu kad ti treba ta mazalica..
Izvinjavam se ljudi ... zanesem se pomalo ponekad. Pogotovo sad kako imam viška vremena. Verujem da mnogima nije baš zanimljivo da im iskače moje ime po 2-3 puta na svakoj stranici ove teme (često i nevezano za temu). Potrudiću se da budem dobar i ne smaram previše... al ništa ne obećavam.Glasam da se ova tema preimenuje u "dusanboss alati i radionice"ili prosto "mirodjijin kutak"
Je mislis na ovakve jer su i meni zapale za oko i planirao sam kupiti.Meni su bili interesantni mali dekalamiti pneumatski, bilo bi zgodno raditi jer i sa ovim radim sam, ali ovde procitah da ne valjaju pa ne bih da bacim pare...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jel neko danas u "Lindi" pazario plazmu na akciji ?