Alati i radionice

Da li neko zna u cemu je fora ovde. Konkretno ovaj radio sa linka dole je 65km(32-33e) i ima originalnu kutiju i radio kao da je netaknut, a cijena novog je 110km(60e).
Isto tako i ove brusilice kojim je cena u prodavnici 110e.

Ovi su ti alati na crno, bez računai garancije. Mislim da ovaj iz Zenice nabavlja alat negdje sa servisa što dođe u povratat zbog nekih greški.

To je mala privreda 1-1,ne treba ih mesati sa fabrikama koje recimo rade za Villager,ti alati koji se prodaju bez garancije su teska mala privreda ne prolaze ni kontrolu kvaliteta,dok Villager,Parkside i ostali Kinezi prolaze bar kakvu takvu kontrolu.

U radnjama ih nema jer stizu bez ikakve dokumentacije i tamo se to kupuje na kilo bukvalno i tovari u kontejnere.

Parkside je kulturnija verzija toga,isto nigde nema ovlascenog servisera,niti reklamacije samo povrat novca.
Ma znam ja to nego mi nije jasno poreklo reči "Mala Prvreda". Sećam se da su 90ih krenuli da je koriste za delove sumnjvog kvaliteta. Da li je čak i pisalo na nekima "mala privreda"? Ili je naziv usvojen zbog čega?
Kažem danas se to nikako ne može nazvati malom privredom jer fabrike iz kojih to stiže prozvode neuporedivo više jedinica nego markirane firme.

Kupujte kamenje, elektrode, zice, ulje, delove i potrosni materijal ako planirate sta majstorisati jer do sledece nedelje se zatvara sve osim apoteka, benzinskih pumpi i prdavnica mesovite robe.

Kupujte kamenje, elektrode, zice, ulje, delove i potrosni materijal ako planirate sta majstorisati jer do sledece nedelje se zatvara sve osim apoteka, benzinskih pumpi i prdavnica mesovite robe.
Radiće dostava.

Jel neko probo ovo . 4 puta jeftinije nego inače ali je očgledno kopija, nalepljena nalepnica na bocu. E sad možda čovek samo pretače iz kanistra. Gde ima uzeti WD na kanistar?

Dule zar da narucujemo elektrode i kamenje a radnje pred nosom??
WD sam kupovao u BiH, velika boca, ako se dobro secam 5e
Cistac kocnica Wurth 2,5e

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Inače, stigla mi je glava mazalice od ichbinmilan i mogu reći da sam zadovoljan. Stavio sam je na običan deklamit i prucrila je samo malo na par mazalica od 10 koje sam probao. Takodje jako bitna stvar da sam uspeo da probijem 2 mazalice od kojih sam odusatao (čak sam ih grejao) kad sam podmazivao zajedno sa ćaletom. Ovaj put sam sve radio sam i verujem da ne bi bilo ni malo curenja da sam mazalicu pridržava samo malo. (kažem i ovako je curenje bilo na tim zapeklim mazalicama)

Sad čekam da mi pošalju ovu pnenomatsku mazalicu. Sa njom i ovom glavom jedan čovek verujem da može bez problema da podmazje sve.

Mada ja ne bi bio ja kad mi se nešto ne bio iskomplikovalo. Naručio mazalicu od lika sa kupinda... reko javlja kad pošalje. Evo već 5 dana ne javlja se. Poslao mu poruku na broj ništa. Probao juče kod drugog, ovaj kaže "nema na stanju, biće za 2 nedelje". Izgleda da je to slučaj sa mnogima što se oglašavjau na kupindo. Sutra idem redom pa da vidim šta se dešava. Mislim da sam hteo da naručim iz Kine ne bih zvao vas debile!!! Kako u opšte mogu da reklamiraju nešto što nemaju?!?

Дуле, само без фанатизма са заплеклим ниплама - од високог притиска може да страда та гумица.

Stigo mi danas polovni aku udarni odvijac koji sam narucio. Kupio sam neki BERNER jer navodno za njih te odvijace pravi MILWAUKEE, a ipak su povoljniji. Navodno je oko 600 Nm na odvijanje i mogu reci da dobro bije. Odvijao sam srafove M 20 stegnute na prekret i svaki od 10 srafova je odvio bez problema sto se nisam bas nadao. Videcemo kako ce da se pokaze kad ga malo bolje upregnem.

Hvala.
Nije velika cifra. Platio sam ga 140 evra sa baterijom 5 Ah, bez punjaca. Proizveden je 2018 godine. Odustao sam od novog vilidzera koji bi me komplet kostao oko 180 evra i za te neke pare se odlucio za ovog. Sad da li sam pametno postupio ni sam ne znam.

Stigo mi danas polovni aku udarni odvijac koji sam narucio. Kupio sam neki BERNER jer navodno za njih te odvijace pravi MILWAUKEE, a ipak su povoljniji. Navodno je oko 600 Nm na odvijanje i mogu reci da dobro bije. Odvijao sam srafove M 20 stegnute na prekret i svaki od 10 srafova je odvio bez problema sto se nisam bas nadao. Videcemo kako ce da se pokaze kad ga malo bolje upregnem.
Ne znam koji je odvijač ali za Bernera je Boš radio.

Znam i ja da je BOSCH radio za njih neke busilice i brusilice, to sam vec video. Medjutim ovo navodno radi MILWAUKEE i baterija je na njemu bila od milvokija na slikama, ali mi je ovaj poslao njegovu originalnu, verovatno slabije drzi pa da mi je furne.
Isti ovakav:

Nazad
Vrh