Alati i radionice

Drustvo treba mi elektromotor od 7.5 kw 2900 obrtaja ako neko ima neka javi na 0641327638.

Znam i ja da je BOSCH radio za njih neke busilice i brusilice, to sam vec video. Medjutim ovo navodno radi MILWAUKEE i baterija je na njemu bila od milvokija na slikama, ali mi je ovaj poslao njegovu originalnu, verovatno slabije drzi pa da mi je furne.
Isti ovakav:
Berner je kao Wurth,svi poznati proizvođači alata rade za njih .Wurth u crnoj boji ,Berner u plavoj.

Iskreno, nisam se do pre par dana zanimao za njih. Slucajno sam bio naleteo ranije na neku veliku busilicu i brusilicu sa njihovim znakom i to je to.

Hvalio danas kolegi parkside lemilicu i eto crkla. Ne greje. Ionako joj je vrh sagoreo i ostalo mozda 7-8mm do navoja.
Uradio sam sa njom 3 traktora instalacije i dve istalacije na prikolicama i danas da nalijem kalajem jednu veliku stopicu od 50 (kabel za masu 533) i ona ne greje. Otopila je mozda vise od pola manjeg kalema tinola. Jeste da je kabel od stapa krut al je bila idealna za te svinjarije.

Hvalio danas kolegi parkside lemilicu i eto crkla. Ne greje. Ionako joj je vrh sagoreo i ostalo mozda 7-8mm do navoja.
Uradio sam sa njom 3 traktora instalacije i dve istalacije na prikolicama i danas da nalijem kalajem jednu veliku stopicu od 50 (kabel za masu 533) i ona ne greje. Otopila je mozda vise od pola manjeg kalema tinola. Jeste da je kabel od stapa krut al je bila idealna za te svinjarije.
Ne znam koliko si je platio. Ali na najlonu ima kod rusa dobrih lemilica. Oko 20e su od 300 vati. Manje su jeftinije

Zanimljivo je kako sam je kupio.
Smislio drugaru patent kako da odradi masinu za trsku i iz sprdnje mu kazem da je duzan 10e za ideju i on covek isao do lidla i usput mi kupi

Hvala.
Nije velika cifra. Platio sam ga 140 evra sa baterijom 5 Ah, bez punjaca. Proizveden je 2018 godine. Odustao sam od novog vilidzera koji bi me komplet kostao oko 180 evra i za te neke pare se odlucio za ovog. Sad da li sam pametno postupio ni sam ne znam.
Aj vidi pa mi kaži da znam i ja šta da radim, pošto sam u tom nekom cenovnom rangu. Einhell, Vilager ili nešto bolje, al polovno.

Jel nalivaš sve stopice kalajem?

Na lemilici grejac otisao. Upresovali su ga unutra tako da jedino moze da se baci u smece. Baza je ok.
Fabula price u vezi kineskog alata:
Imas ga, mislis da ga imas, dao si pare da mozes da zavrsis neki posao u vremenu u kojem ocekujes ali te on bas u tom vremenu izda. Bacas pare, gubis zivce i najgore od svega - gubis vreme.
Ok, nije Ersa ili Weller ali moze bar vise od 2 radna sata da izdrzi. Srecom, nisam dao pare al cu ipak morati privremeno da pozajmljujem lemilicu jer je lidlova uskocila bas kad mi je stara zakazala.

Ja sam se namenjao tih lemilica, samo me Rumunska pištoj lemilica nikad nije izdala, sad koristim od grejaća od kola, nabio parče bakra na vrh i ukljućio na napajanje od kompjutera služi me odlično.Kad lemim nešto debelo MAP gas.

Vjerovatno ima limitator snage. Ako povičeš više izbaci, ako hoćeš više moraš lopovima da doplatiš za veću snagu.

Nazad
Vrh