Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Berner je kao Wurth,svi poznati proizvođači alata rade za njih .Wurth u crnoj boji ,Berner u plavoj.Znam i ja da je BOSCH radio za njih neke busilice i brusilice, to sam vec video. Medjutim ovo navodno radi MILWAUKEE i baterija je na njemu bila od milvokija na slikama, ali mi je ovaj poslao njegovu originalnu, verovatno slabije drzi pa da mi je furne.
Isti ovakav:
Ne znam koliko si je platio. Ali na najlonu ima kod rusa dobrih lemilica. Oko 20e su od 300 vati. Manje su jeftinijeHvalio danas kolegi parkside lemilicu i eto crkla. Ne greje. Ionako joj je vrh sagoreo i ostalo mozda 7-8mm do navoja.
Uradio sam sa njom 3 traktora instalacije i dve istalacije na prikolicama i danas da nalijem kalajem jednu veliku stopicu od 50 (kabel za masu 533) i ona ne greje. Otopila je mozda vise od pola manjeg kalema tinola. Jeste da je kabel od stapa krut al je bila idealna za te svinjarije.
Aj vidi pa mi kaži da znam i ja šta da radim, pošto sam u tom nekom cenovnom rangu. Einhell, Vilager ili nešto bolje, al polovno.Hvala.
Nije velika cifra. Platio sam ga 140 evra sa baterijom 5 Ah, bez punjaca. Proizveden je 2018 godine. Odustao sam od novog vilidzera koji bi me komplet kostao oko 180 evra i za te neke pare se odlucio za ovog. Sad da li sam pametno postupio ni sam ne znam.
Jel nalivaš sve stopice kalajem?Hvalio danas kolegi parkside lemilicu i eto crkla. Ne greje. Ionako joj je vrh sagoreo i ostalo mozda 7-8mm do navoja.
Uradio sam sa njom 3 traktora instalacije i dve istalacije na prikolicama i danas da nalijem kalajem jednu veliku stopicu od 50 (kabel za masu 533) i ona ne greje. Otopila je mozda vise od pola manjeg kalema tinola. Jeste da je kabel od stapa krut al je bila idealna za te svinjarije.
I stopice i na nekim mestima cak i direktno sijalice. Spojeve sve obaveznoAj vidi pa mi kaži da znam i ja šta da radim, pošto sam u tom nekom cenovnom rangu. Einhell, Vilager ili nešto bolje, al polovno.
Jel nalivaš sve stopice kalajem?