MOMOSARIC
Član
Mozda glupo pitanje . Za sta konkretno planirate tu plazmu da koristite ? Kada i sta sjecete ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzeo ja, u NS. U 8.15-20 ih vec nije bilo. Probao, do 8mm sasvim korektno reze. Sa 10mm vec ne cisti rez dovoljno( mozda treba pojacati vazduh)Jel neko danas u "Lindi" pazario plazmu na akciji ?
Dizni i šoba i elektroda imaš svudaDati 150e tek tako na nesto sto mozda crkne posle pola sata, posle mesec dana ili cak i neispravno stigne...
Najgora je varijanta da neko uzme za upotrebu jedno mesecno a ono crkne na isteku garantnog roka. E to bi bilo onda bedak. Nema servisa, nema rezervnih delova, dizni/potrosnog materijala...
Jesam ja i koristim ih svakodnevno ali baš svakodnevno!!!
Vazi druze bas posalji sliku da vidim kako si ih napravio ja imam par ideja kako ih napraviti a nisam bas siguran koja mi je solucija najbolja.Jesam ja i koristim ih svakodnevno ali baš svakodnevno!!!
Uslikaću ih
Moraš ta kolica i jednu dobru takvu teleskop klocnu bez točkića za pod zvono!!!
Sent from my moto e5 using
Za mnogo sto sta,ja brusilicu dosta slabije koristim od kad imam plazmu, sekao sam cak neke cevi sa njom gde ne treba neka preciznost,brze ide nego brusilicom,limove takodje inox i obicne do 6-7 mm .Prosirivao sam rupe npr na traktorskim grabuljama za neke vece klinove koje sam stavljao iza tockova da malo bolje ,kolko tolko,ponisti tragove,burgiju takvu nisam imao,sa ovim odradio ocas posla.Juce sekao neki lim 6 mm celicni ,neki oblik kojim bi se namucio sa brusilicom,ovim odradio dok si rekao keks,jako lako kao olovkom da crtas.U sustini isti djavo kao autogeno,stim sto autogeno ne pita za debljinu,ali ja licno iskustva jako malo imam sa autogenim,a niti secem nesto debelo,za sad,pa koristim samo plazmu,plus je brze startovati plazmu nego autogeno,i sigurnija je,nema bojazni od kaboom .Mozda glupo pitanje . Za sta konkretno planirate tu plazmu da koristite ? Kada i sta sjecete ?
Koji si kupio?
Da, na ovakvu mislim..Je mislis na ovakve jer su i meni zapale za oko i planirao sam kupiti.
Villager pneumatska mazalica VAT PS-7
Villager pneumatska mazalica VAT PS-7 iz kolekcije - Poručite Villager pneumatska mazalica VAT PS-7 sa brzom dostavom!www.masineialati.ba