Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I tu ćeš da platš ne brini... Kao u ovom prvom slučaju. Ko ne plati na drumu plati na ćupriji.Ja sam prosle godine kupio u Lidlu veliku busilicu tipa (Hilti), dosao kuci i nisam bio zadovoljan polozajem klina za stemovanje. Odmah sam se vratio i na kasi vratili pare. Jedino sto tako revoltiran kad sam isao za NS uleteo u radar i popio kaznu od 5000din. Sad cekam kad bude revolverska aku srafilica da kupim. Imao sam prilike da radim sa njom kod drugara, pet dana smo joj dusu vadili i nije posustala.
Da druže Zorge, ali to je toiko posla... toliko jurnjave po otpadima, pa i tamo gledaju da te oderu ...A ja u mom selu nemam ni strg, ni otpad a ni radnju sem prehrabene. Imam migranata poprilično ... tako da ako nekom fale rado bi da ih pošaljem gde treba.Ако имаш некога са стругом у околини, који неће да те одере, уз којекакав "отпад" (којекакви зупчаници, каишници, штапови амортизера, назубљену летву од волана, плочевину, профиле и кутије...) можеш за много мање новаца да направиш баш простојну стубну бушилицу (ма и гомилу других алата). По Нету има толико добрих пројеката самоградње, да лако можеш да осмислиш неку своју.
Ima burgija, ima i adapteri.Jel postoji burgija za drvo, a da je prihvat sds plus, za hilti?
Gde vidis sta ce biti od 25-og ?,na netu samo do 22-og prikazuju.Mozda je takva od četvrtka 25.2.
Pa objasnio sam već na nekoj od prošlih strana. Naravno da sam razmotrio i opciju pravljenja ili kupovine nosača. Ipak mislim da to ne može nikad da bude ko stubna. Mislm može, ali je potrebno mnogo vremena i novca i zezanja toliko da možeš napraviti i samu stubnu bušilcu ako bi se još malo zezao i uložio.@dusanboss, moj ti je savet kad te prodje sve ovo sa tim lidlom da potrazis na KP kvalitetnu rucnu busilicu sa reduktorom. Onda joj napravis nosac i resis stvar. Jes da ne deluje tako nasminkano kao ona iz linde, ali mora da bude bolja. Ja sam tako uradio i Luka je tako nesto pravio i evo Kremator hoce tako nesto. Koj tebe djavo natera da se zanosis sa tim djubretom meni nije jasno?
Могу ја да погледам, ако ти није хића да сачекаш крај 2023. године, када мом сету истиче гаранција.Imam u planu da kupim mozda ovaj set brusilica Hikoki o kojima je pricano malo ovde na forumu.Jel ih neko otvarao,jel imaju u glavi lezajeve ili su caure u pitanju ?.
Ацо брате, па колико само стубних бушилица, од најглинџавијих, до великих да их се уплашиш, користи каишеве и каишнике?Prenos preko zupcanika, a ne neke smesne remenice i lastizi.