Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vrlo često ljudi ne poslušaju savet onih koji su već udarili glavom o zid, već budu sigurni u nešto tek kada se njima samima to desi. Tako meni Otac govori:ja sam to probao i lupio glavom o zid-ne moraš i ti probati! Prvih nekoliko puta ga nisam poslušao i prošao sam isto tako i od tada ipak mnogo više poštujem tudje iskustvo.Iz tog Lidla kupujem neke stvarčice tipa:lenjiri, vinkle, uglomeri... Neku robu koja nema veze sa strujom i mehanikom. Sada čekam ugaone magnete. Ipak pre kupovine u toj trgovini zaguglajte i proverite cene te robe u radnjama koje su specijalizovane za tu vrstu robe, često može doći do iznenadjenja.Prosto ne mogu da verujem kako je Dule za vrlo kratko vreme promenio kurs za 180 stepeni. Sad mozemo da mu damo neku preporuku za ozbiljnu, a povoljnu masinu.
Onda licitiraš ovu.O tome ja govorim. Još može mnogo bolje i jeftinija tamo da se nadje. Uzmeš neispravno za bagatelu ... ne može baš sve da ne radi. Najbolje da odeš i vidiš . Al jbg to je Nemačka, a ovo je Srbija ... do Tokia (do moga ).
Otišo danas da zamenim ovo sranje u Lidl. Dali mi zahtev da popunim i sad će da mi jave u roku od 3 dana dal će da rade zamenu, vrate pare il ne prihvate reklamaciju. Verujem da će prihvatiti jer bušilicu nisu ni gledali (evo je kod mene). Kad bi moglo da mi vrate pola para, a da mi ostane bušilica. .
Tako da nije baš ko što mi svi govore, odeš kažeš, a oni ti zamene ili vrate pare. A to što ću 3 puta do Vršca (35km jedan smer) Koće to da mi vrati? I sam sam govorio na osnovu tudjih iskustava (pa i ovde) da je taj Parkiside golo govno, ale eto dok ne osteš na svojoj koži... Mislim da mi alat pomenute marke neće ući u kuću sem ako mi ga neko neda džabe.
Ja sam reklamirao onaj ger za metal , crkao. Nisam dobio pare na kasi , vec je poslata u servis. Mislim da se servis zove IKOM ,rade za lidl reklamacije.Ne znam stvarno,koliko sam cuo vracaju novac,ne verujem da rade zamenu.
Ima li neko ovakav aparat? https://www.superalati.rs/user/apar...gue-es-200i-pro/66_3440_238697_1_0_0/item.jsp
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Pa nisam 180° . Ja sam i bio o ovoj grupi koja je pljuvala Parkside. Nego sad ću preći iz te grupe u ovu koja će da ih pljuje mnogo više. Ne toliko zbog kvaliteta alata i prodaje robe za greškom već zbog ove reklame da možeš bez problema zameniti robu ili tražiti povraćaj novca ako nisi zadovoljan. Očigledno da to nije tako. I to nakako gde god sam pročitao, sa kim god sam pričao svi su rekli da su im zaminili ili dali pare bez problema. Pa kako se bre onda meni dešavaju ovakva sranja!?Prosto ne mogu da verujem kako je Dule za vrlo kratko vreme promenio kurs za 180 stepeni. Sad mozemo da mu damo neku preporuku za ozbiljnu, a povoljnu masinu.
Pa šta je na kraju bilo? Šta si dobio?Ja sam reklamirao onaj ger za metal , crkao. Nisam dobio pare na kasi , vec je poslata u servis. Mislim da se servis zove IKOM ,rade za lidl reklamacije.
Trazio sam ili pare ili novu masinu, nisam hteo popravku ove.
Ne pada mi napamet. Ako kada me nazovu ne kažu da mi je odobrena zamena (tog dana) ili pare neću ni da idem već ću da potražim dobrodušnog strugara koji ima alat za bušenje kvadranih ili heksagonalnih rupa da mu kukam i da ga ubedim da mi izbuši ti rupu, a ja da ga častim koje pivo ili da mu dam 500 din. Mislim koliko uopšte može da košta bušenje jedne četvrtaste rupe u 10mm mekšeg čelika??? (samo što retko ko će da se zajbava sa tako sitnim poslom)Neće poslušati.
U ovoj avanturi će preći oko 250km puta, napraviti još troškova ali je problem što to nemože da uspe, jer nije predviđeno da taj alat radi nego da služi za ukras..
Kako si zadovoljan aparatom? Isporučuje se sa kleštima za masu i držačem elektroda, koliko su dugački kablovi? Da li si probao da variš tig postupkom sa njim?Ja imam Rogue 150i
Kako si zadovoljan aparatom? Isporučuje se sa kleštima za masu i držačem elektroda, koliko su dugački kablovi? Da li si probao da variš tig postupkom sa njim?
Što se alata iz Lnide tiče gledao sam juče ger za drvo, jako lepo odrađen za taj novac. A recimo ger za metal koji imam je tiha jeza što se tiče preciznosti ugla tiče. Opet šrafilica me je prijatno iznenadila, ne pipam više ništa bez nje, a bila 3500.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka