Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti bi sa tim označavao centre na osovinama?Ne mogu naci ko prodaje to kod nas...nije naravno da se ne moze bez njega,ali bas je brzo sa njim.
Ma jok xd,nemam strug ,njega cam dao kao primer,kad se za strug trazi centar osovine za obradu.Imas strug pa napravi,nije komplikovano,samo kirner treba da je od tvrdog materijala,ostalo moze obicno gvozdje
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Mi kazemo provlakacica, a cuo sam da neki kazu stoserica. Uglavnom znas na sta mislim.
Pa očigledno da jeste. Ne znam koji ozbiljan profesionalac bi dao 2000€ za stubnu bušilicu dizajnranu negde pre 100 godina i napravljenu pre 50.Nikad nije skupa dobra stvar ako se uzima za poso, a za hobi upotrebu vec lako moze da bude...
Pa o tome ja govorim ... Ne verujem koliko su precenili ova gomna.Skoro sam bio kod jednog coveka, a on bas kupio glodalicu. Trazio je neku stubnu busilicu MK3 ili MK4 i kaze cene od 1000-2000 evra. Tako dok je trazio naleti na tu glodalicu sa opremom i kupi je za 1900 evra. Ima vertikalnu glavu sa pinolom pa moze da mu sluzi i kao busilica. Jos moze da sluzi i kao provlakacica. Jedino se ne secam da li imase i podeoni aparat uz nju. Tako kad se pogleda ispada da su te busilice stvarno precenjene.