Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to samo poligon , da ne kazem naucni rad gdje je svaki vijak testiran.Jenkiji su znali da je sa hitlerom gotova prica , i sledeci rat im je sa sovjetskim savezom , tako da su vrlo temeljito testirali sto im je doslo pod ruku , a sve su dobili legalno od staljina. Normalno trebali su istestirati tenk jer su smatrali da je to oruzje najvise doprinelo zaustavljanju blitzkriga.Тестирање Т-34-ке на абердинском полигону? Колико се сећам, о филтеру за ваздух су Амери рекли да им се чини да је филтер тако лош, да им се чини да је у питању немачка диверзија.
Postoji problem da kod tebe nema toliko prasine jer ima vise kisa. Ostali smo u nekoj rupi u proljece , nije bilo kise a moralo se pripremati. Ovdje prosle godine tolika prasina da napravis krug po njivi i vidljivost padne na 30 metara , kao da se magla spustila , po ataru kao ekoloska katastrofa, ne vidis traktor samo prasinu.Može li filter u realnim uvjetima skupiti toliko prašine ako se ispuhuje u predviđenim intervalima? Ovo prikazano mi se čini kao namjerno maksimalno zasićenje filtera prašinom, da se više istakne jačina ispuhivanja.
Na mojem traktoru je ispuhivanje predviđeno svakih 10 radnih sati. Jedino nakon malčiranja suhe kukuruzovine je filter prašnjav toliko da se vidi kako izleti prašina iz njega. Nakon ostalih operacija filter je nakon tih 10 radnih sati zanemarivo zaprljan. Do ovakvog zasićenja prašinom,kao na videima, u normalnoj upotrebi, ne bi došlo niti nakon 10.000 rh.
Ma da ...nije što su naši nego .... (jel su Rusi naši? ). Druže radio je i drveni plug kaga je jedan čovek vukao a drugi upravljao njime. Jel smo trebali da ostanemo na tome? I mislim da si ovde pogrešno preveo izreku koja apsolutno ne stoji u svetu inžinjerije.Да су немци имали руске инжињере где би им крај био... У реалности више пута доказано ако нешто ради не дирај!!!
Vulkanizer, pa to je obican top za gume.Kombajn nemam, a pravo da ti kazem po onim tockovi koji se vide na snimku sam pomislio da je kamiondzija u pitanju. Posto je filter za recimo tvoj kombajn?