Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Podseća me na dedinu radionicu. Samo što on nije kačio alat na zid nego sve u fioke pa kad traži nešto sve istrese na beton. 15 min da nadje šta mu treba pa još 15 da sve pokupi ponekad za posao koji sam traje 15 min .
Jel to kriv u sredini? I moje je, moram da ga poravnam. Ne znam da li da popunim elektrodama malo ili da samo izravnam?Ја дао 4 стара акумулатора (2 ком. 12/140аh, и 2 ком. 12/97аh) +6000 дин. за овај наковањ.
To je deo inventara iz očeve stare kovačnice, privremeno smešten u ovu prostoriju (tu smo pre nego što smo prešli na grejanje na bale držali ugalj) dok se ne napravi nova radionica, ali eto već više godina uvek iskrsne nešto preče od radionice... Inače, pod u kovačnici je bio zemljani i zadnje noge od tezge sa slike su bile dosta duže od prednjih i ukopane u zemlju, tako da je tezga bukvalno bila nepomična bez obzira šta se na njoj radilo.Da li je ovo tvoja radionica ? Nakovanj je dobar.
Dobro, to je normalno da se na sredini udubi. I kod mene je. Mada ovde deluje ko da je nšto tanje udaralo stalno u sredinu.@tole zr
Не треба ми ал' нек' се нађе,не радим више ни свој занат (само за сопствене потребе) а камоли ковачки !
@dusanboss
Има удубљење на средини вероватно је рађено нешто сериски па је тучено више по том делу.
Budala ne provaljuje da mu je mazalica zapusena cim tesko ide...Kad vec pricate o nakovnjima, kako ih vi podmazujete?
haha da. Fora bi bila da si ga terali da očisti mazalicu. Ne znam dal se lik pretvara ili ...Budala ne provaljuje da mu je mazalica zapusena cim tesko ide...