Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to brzootvarajući ventil il obični? Jel se tako zove kad nas (prevodim direktno sa engleskog) i jel ga ima u prodaji? Ovaj mi deluje kao običan. Ova namena nije baš paktična. Tako nešto je dobro za čišćenje slivnika.
Pa kako inace izduvavas filter ,gde leti ta prasina ?.Ajde bre bezi, veci glupost nisam video. Da se prasnjavi covek ko zna kakvom prasincinom i da mu se razlece po dvoristu zbog neke sitne ustede.
Pa kako onda drugacije izduvati filter na kombajnu koji se cisti svaki dan, a cena filtera nije mala.Ajde bre bezi, veci glupost nisam video. Da se prasnjavi covek ko zna kakvom prasincinom i da mu se razlece po dvoristu zbog neke sitne ustede.
Sve starije mašine čak i neki turbo motori su imali uljno kupatilo!!!!Jeste lakse i prakticnije...
Al nekako nisam siguran da bolje precisti vazduh.... mozda gresim
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tu si u zabludi , motori su dugovecniji sa zracnim filterima. To lako mozes da nadjes na netu. Imas cak i test iz 2 sv rata gdje su ameri testirali motore za ruski tenk T34 , koliko duze moze da radi za zracnim filterom , makar je to bilo nebitno jer im je zivotni vijek bio ispod 50 sati, nema veze koji filter imaliSve starije mašine čak i neki turbo motori su imali uljno kupatilo!!!!
Deks nema teorije da prašina prodje kroz ulje!!!!!
Ali opet je zahtevnije za odrzavanje na kombajnu to nije problem
Kombajn se svaki dan izduvava podmazuje isl
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Тестирање Т-34-ке на абердинском полигону? Колико се сећам, о филтеру за ваздух су Амери рекли да им се чини да је филтер тако лош, да им се чини да је у питању немачка диверзија.. Imas cak i test iz 2 sv rata gdje su ameri testirali motore za ruski tenk T34 , koliko duze moze da radi za zracnim filterom , makar je to bilo nebitno jer im je zivotni vijek bio ispod 50 sati, nema veze koji filter imali
Mogu,gledao ja na sta lici filter sa ULT-a koji radi u toplani tovari sljaku,to je prasine kao u priči.Nakon svake smene ga izduvavaju.Može li filter u realnim uvjetima skupiti toliko prašine ako se ispuhuje u predviđenim intervalima? Ovo prikazano mi se čini kao namjerno maksimalno zasićenje filtera prašinom, da se više istakne jačina ispuhivanja.
Na mojem traktoru je ispuhivanje predviđeno svakih 10 radnih sati. Jedino nakon malčiranja suhe kukuruzovine je filter prašnjav toliko da se vidi kako izleti prašina iz njega. Nakon ostalih operacija filter je nakon tih 10 radnih sati zanemarivo zaprljan. Do ovakvog zasićenja prašinom,kao na videima, u normalnoj upotrebi, ne bi došlo niti nakon 10.000 rh.