AcA OPEL
Član
Lepo ovo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je konstrukcija od UNP profila 160mmJa sam ljetos počeo praviti i nikako naći vremana da završim.
Uglavnom, išao sam sa cijevima 40x40 debljine 3 mm i L profil 40 mm i djeluje mi sasvim dovoljno za sve normalne poslove. Meni će biti za sitne poslove (elektroniku i slično), ali ne mrda ni kad sam probao sa skačem po njemu.
Za neke teške poslove poput onih u Lukinoj radionici bi vjerovatno bile poželjnije 60x60 (ili čak i jače), ali za 90% prilika je 40x40 taman.
Edit: Nađoh jednu sličicu, negdje na pola posla. Ostalo još sa strana uklopiti daske, police i stijenku za kačenje alata.
Бомбона.Sta kazete za ovu mrcinu or 900 kg?
Ja sam kupio materijla za sto za varenje koji će ujedno biti i držač za brusilicu. Pravim ga čim malo otopliI jos ispod stola natrpaju alata da mogu sve zivo napraviti i sastavit. Sve vise vidjam kod stranaca da naprave mali radni pokretni sto, na njemu bude stega, brusilice, aparat za varenje i ponesto rucnog alata. Nas clan @airplanejunior napravio je tako nesto, extra stvar ako imas beton pa fino vozas sto. Kad radis nesto ne moras nosit deset puta alat do masine nego natovaris i voz.
Продају сад и којекаве спрејеве, па лечка испрскаш површину на којој не желиш да се лепи капљице од швајсовања.Kod tog stola za varenje je naj gore održavanje, one kapljice od varenja zalepe pa ih brusiš, i hvata ga rdja!!!!
Jesu dobri ti štitnici za kolena ipak izbegao bih varenje na betonu ako mogu. Takodje na stolu možeš lepo da prčvrstiš to što variš.Da beton i ta postolja kao,najbolje npr na kamionskoj felni zavaris cev od jedno 60-ak cm ,tj dve ,jedna u drugoj sa mogucnosti podesavanja visine i obicnim srafom sa strane da stegnes na zeljenu visinu,takvih felna jedno bar 5 komada i pravis sta hoces.Ili beton i klececi,bas pre neki dan kupio ona zastita za kolena ,dobra stvar mozes klecati ceo dan na sta god hoces ,ne osetis nista.