Kremator
Član
Na 100bar nemas ni 4t...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li znas da hidraulicko ulje ne sme nikako da zavrsi u soku , zato svi rade cilindar od dolje da dize bure gore.55% max a trebao bi 70%.
Pažljivo slušajte čućete kad zakuca motor na 120 bara. teram ga do 100 tinak da ne napravim neko sra**.
Znam zaštićeno je ok ,sad je ovako iz šupe ništa se ne oslanja na postolje ima posebnu progromsku tepsiju .U planu je da se prepakuje da bude dole.ovo je onako sa štapa i kanapa napravljeno pre par godina.Da li znas da hidraulicko ulje ne sme nikako da zavrsi u soku , zato svi rade cilindar od dolje da dize bure gore.
Motor definitivno ne treba menjati, ali pumpu od 4cm3 kupi.Mirosti jel to znači da ne trebam menjati motor? Sve mi je lakše uraditi samo motor da ne menjam.
Pravim jabukovo vino i sirće za čišćenje krvnih sudova..Šta praviš ako nije tajna?Ovde ide poklopac drveni i prsten prohromski i ako bi se desilo da kapne kapnulo bi na taj prsten.
Ja sam pravio. Izmeriću posle i slikaću ti. Ako nećeš policu trebao bi bar sa zadnje strana da ga ojačaš negde u toj visini police. Možeš da se provučeš sa 3x3 cevi ako ga dovoljno ojačaš da ne bude klimav. Maj je izusetno stabilan ali sam ga utiplovao u pod i mislim čak u zid. Ako ne planiraš da ga premeštaš i imaš tu opciju nije loše da ga pričvrstiš.Da li je neko mozda pravio radni sto za radionicu od cetvrtastih metalnih cev kao dole na slici. Pravio bi duzine 5m i dubine 625mm bez police ispod radnog stola, zanima me koja debljina cevi treba. Na slici bi rekao da je 30x30 ili 40x40 cev.
i want to marry you poems