Alati i radionice

@putin
Nazovi Swislion, pa vidi šta se može.
Ja neke malo specijalnije alate nisam mogao dobiti..

@Spajki
Mislim da sam jedan od retkih koji je to otkrio. I ja sam hteo da ih ostavim sa ostalim alatom, negu uz kafu uzeo da zagledam. Inače to se najbrže razgrabilo.
Vidim neki likovi ih već preprodaju na KP za 2500. Opisuju ih kao 'top kvalitet'..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Јеси ли приметио код њиховог новијег алата некакву униформност и чак исти дизајн амбалаже у коју их пакују, као да теже да направе какав-такав препознатљив бренд? Ако ништа друго, барем то да "раде на себи" ме је пријатно изненадило код њих.
Sta znam aoarat imam onaj crveni "original" jer Kzubr je farbom napisano nije nalepnica,a sad vidim imaju i neke sive kao sto je moja brusilica.

@putin
Nazovi Swislion, pa vidi šta se može.
Ja neke malo specijalnije alate nisam mogao dobiti..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Нашао већ фирму из Бања Луке,у понедељак ћу назвати,радионица плаче за новим сетом бургија.

Ja uzeo u Lidlu i mogu reci super su, pre dan dva kupio jos jedne ali 3 ima metal,drvo i beton u kompletu.
Klasa iznad onih ruskih sa vasara ili onih iz womax prodavnica.

Kako se zove ona sklopka za ukljucivanje/iskljucivanje drebonga i ostale masine?. Ima dva dugmica, zelena i crvena.
Imam elektromotor na njemu pishe
0,18 Kw/50Hz - 0.21Kw/60Hz
50Hz 380-415V 0,72-74A
60Hz 440-480V 0,68 - 0,71A
I zelim da ugradim takvu sklopku, ali ne znam kakvu da kupim jer radi na trofaznoj struji a i ne znam kako se ona zove. Molim za pomoc, jer nemogu vise da igram sa uticnicom.
Motorna zaštitna sklopka il DM sklopka nazivna jačina 0.63-1A . Treba ti i kutija ako je prodaju bez.

Aj sto je upitan kvalitet alata u lidlu, (nije profi alat al nisam ni ja profi majstor :haha:)nego se i (najcesce)ne moze kupiti od preprodavaca, cesto i radnici u lidlu sklone sa strane za njih, npr u vs stize alat cetvrtkom ujutru, u 10 sati je vec na kupujem prodajem

Nemam 0.75....
Nikada nisam imao, a vidiš, valjalo bi i taj da nabavim kad NEKADA U BUDUĆNOSTI krene Vašar u Rumi, pa da kompletiram.... 🍻
Još jedared, od M10 imam "korake" 1.25 , 1.5 iiiii....... 1.75 :ppozdrav:

M10 postoji sa korakom od 0.75, 1, 1.25, 1.5 u standardnim primjenama ali postoji i M10x1.75 po ISO 529 koji se koristi za gasne i vazdušne priključke

Imam u gomilu "rasparenih" HSS burgija...😂😂😂
Nijedna "ceo" broj, sve sa decimalom..,
20-50 dinara komad, pa ko će odoleti ? 😁
Recimo, 5.9 a ne 6, 4.7 umesto 4.5 ili ceo 5...
Na Vašaru budu gomile kutija punih takvih rasparenih a novih burgija....
Za neke rupe stvarno nije bitna (precizna) veličina...😂😂😂

На старијм шублерима има табела,на новим не знам.
a1bd3d199f39caad7902542ec9592ec3.jpg

Nazad
Vrh