nesto2
Član
To je nesto sto lici na nareznice i ureznice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kažem ti, ja sam zadovoljan. Pogotovo kad se uzme u obzir cena. Mislim nisam rezao sa njima nešto ekstra tvrdo ali ovo što jesma odradile su OK. Čak sam zadnji put sa šrafilicom urezao navoj u cevi bez problema.Ovo tvoje je izgleda isti nivo kvaliteta, ali bar je funkcionalno.
Ma uzeću u kvalitetu, ne vredi da sad još zagledam takve gluposti..
E sad. Nećemo da se vredjamo.To je nesto sto lici na nareznice i ureznice
Зна ли ко - је л' још увек раде Требињци и Чачани, јер сам читао вести да су имали какве приватизације, па реструктуирања...Što se ureznica i nareznica tiče uzimam fra Čačak, Trebinje, i SSSR
Јеси ли приметио код њиховог новијег алата некакву униформност и чак исти дизајн амбалаже у коју их пакују, као да теже да направе какав-такав препознатљив бренд? Ако ништа друго, барем то да "раде на себи" ме је пријатно изненадило код њих.Kzubr brusilica,Kzubr aoarat za varenje...
M10 je korak 1.5mm.Kupio sam pre par godina ureznice Poljske prouzvodnje, ( NISU PRC !!! ), od 3 "koraka", kao zamenu za par "mašinskih" koje sam uspeo da polomim...
Koristim ih redovno, i zaista su kvalitetne....
Bile su 300 dinara set od 3 komada, 2 početne i jedna završna...
Kupio sam M10 1.75, M7 1.0 i M5 ne sećam se koraka...
Inače, nasledio od pokojnog ćaće nekoliko setova od 3 koraka, predratnih Trebinjskih, perfektne su...
Kako se koristi termometar kod kurvanja po selu?Kad je propala Zastava kod nas tog sitnog alata ispod ruke imalo koliko hoces,ja kupio neki ludi set ureznica i nareznica za smešne pare.Sve novo još u masti i u onim plavim torbicama,ima ih raznih ne treba mi,kao brdo sitnog alata koji sam uzeo za male pare,a ničemu ne služe al neka se ima.Za 50 din kupio termometar od neke stare mašine koristim ga za vodu kad se kolju prasići i kurva se po selu,precizan i dan danas.Glodala i ostalog sam imao punu kutiju,kupljenu za 300 din.
Najlepši pazar je sa Ciganima koji ni ne znaju šta prodaju neko djuture sve.
Može da bude, ne sporim....M10 je korak 1.5mm.
Izmeris joj temperaturu pre nego što naskocis, ako ima temperaturu zaobilazis je jer mozda ima koronu.Kako se koristi termometar kod kurvanja po selu?
Tako je, prave burgije i još nešto reznog alata. Uz to u istom pogonu mute i Eurokrem, pošto je vukov bata vlasnik i swissliona(eh hercegovci)..Prave u Trebinju, Rodiljub Draskovic je kupio IAT... Samo ne znam na koju foru al njihovi proizvodi u Trebinju skuplji nego u Banja Luci...
Redovno koristim njihove burgije, zadovoljan sam. Imam prijeratnih nesto, e one su bas bas dobre...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
gde moze da se nabavi njihov materijal,imas li link?Prave u Trebinju, Rodiljub Draskovic je kupio IAT... Samo ne znam na koju foru al njihovi proizvodi u Trebinju skuplji nego u Banja Luci...
Redovno koristim njihove burgije, zadovoljan sam. Imam prijeratnih nesto, e one su bas bas dobre...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk