Ja kupio "hilti" i onaj oštrač za noževe,burgije i dleta i Lidlu i nit smrdi nit miriše,oštrač koristim redovno i nije loš,bušilica izbušila par rupa i za sad je ok.Imam pun k... tog no name alata,jedna No name bušilica kupljena u Segedinu mi trajala 12 godina,a svašta je preživela glave joj došao mikser za lepak tu je ispustila dušu,zamenio je Villager,evo radi vec 3 godine.Ne mučim ga previše,niti imam potrebe,a plaćena 1500 din ima kod nas Villager prodavnici gde prodaju test ili blago oštećene modele,ova moja korišćena kao test na sajmovima,u istoj turi kupio i brusilicu trajala do leta kad sam radio neke klupe pa joj piljevina došla glave,zamenio je opet Villager samo ona narandzasta serija,šta znam za mene odlična,ima i onaj soft start.
Ali skoro sam otkrio onaj Black and Decker ili tako nešto što prodaju u Rodi,kupio el testeru presekla Boga oca dok sam radio neku nadstrešnicu i neko staro voće pa čak i jedan ozbiljniji orah i ništa joj ne fali,jedino lanac oštren jer sam sekao bagremovu gradnju iz 70ih
Rende sam isto kupio to Black and Decker i izdrzala je rogove i stubove bez problema,pre njega imao neki No name sa pijace,jednom zakacilo ekser od tad bacalo ko ludo i na kraju ispustilo dušu.
Pričao sam sa menadzerom Lidla i sam kaže težak je to Kinez,ali je namenjen baš za hobiste,da skuplja prašinu ili da ga jednom upotrebiš i zaboraviš na njega,ko kupuje da radi svakodnevno onda nije za njega.
Meni je ok,za male pare kupiš nešto što ko zna kad zatreba ko ozbiljnije koristi razocara se brzo.