Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidimo da ni ti nisi gubio vreme na postdiplomskim studijama. Pretpostavljamo da si bar magistrirao/masterirao..Ne vezano za Cocijev post,al za ove 4 godine od kad nisam pisao dobili ste doktore nauka na forumu
To je tacno, ali moraju ponekad i da se naostre. Obicno se lome kad burgija baca zbog loseg borfutera.Burgije 0.3-1 mm kad se polome uglavnom stradaju na dijelu gdje nema šta da se oštri.
Samo što za te pare možeš kupiti burgija da te ne zanima oštrenje. Još nadješ neki dil na veliko...Kupite ovako nesto i gotova prica.
Pogledao klip, alat kosta bez baterije 130E , treba baterija i punjac , pretpostavljam da je onda oko 200E cijena.Nije los za 120-130 eura,Na video snimku te velike srafove ne moze da odvije,ali to su ipak 30-32 itd,kontam ove do 24mm odvija lako,neke i lomi,jbg za te pare enough.Nzm hoce li biti kod nas ,ili je vec bilo u prodaji.
jel zna neko gde kupiti kvalitetan vodeni kamen za ručno oštrenje noževa
Izmislio sam toplu vodu za ove 4 godineVidimo da ni ti nisi gubio vreme na postdiplomskim studijama. Pretpostavljamo da si bar magistrirao/masterirao..
Imam ja, ostrim burgije do 4mm, zadovoljan sam.Pretraga za
Pretraga u kategoriji vozila biznis i industrija kompjuteri moj dom odjeća i obućawww.olx.ba