Lentic_98
Član
E to se trudim da naucim ali ne mogu se pohvaliti da mi dobro ideПрепорука јесте, али не за бургије per se, већ да научиш да их наоштриш како ваља. Та вештина баш много помаже.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to se trudim da naucim ali ne mogu se pohvaliti da mi dobro ideПрепорука јесте, али не за бургије per se, већ да научиш да их наоштриш како ваља. Та вештина баш много помаже.
Sada vasara nema a i dok je bilo nekako nikada nisam uspeo da pronadjem neke kvalitetne.
Pokusacu da porucim te na internetu a wurt mogu da pronadjem i ovde u lokalu pa cu probati od svih po malo
Veruj mi Polkicu da sam stalno gledao snimke na YT sve dok nisam naucio. Naravno svo to vreme sam ja pokusavao da ostrim, ali nisam mogo tek tako da postignem zadovoljavajuci nivo. I jos jednom da naglasim, obavezno hladjenje burgije tokom busenja. Ja recimo probusim plocevinu debljine 20 mm i burgiju mogu da drzim golom rukom. Jasno ti je onda koliko je hladim tokom busenja.Aco kako si naucio prenesi nam (meni) malo znanja?
Drsole, pogledacu, hvala.
Ja dok nisam naucio da ostrim burgije kako treba, da ih hladim tokom busenja i da koristim sporohodnu busilicu, uglavnom sam muke imao kad nesto busim. Nijedna mi burgija nije bila dobra, sve lose. Sad te iste buse pa rasturaju.
Veruj mi Polkicu da sam stalno gledao snimke na YT sve dok nisam naucio. Naravno svo to vreme sam ja pokusavao da ostrim, ali nisam mogo tek tako da postignem zadovoljavajuci nivo. I jos jednom da naglasim, obavezno hladjenje burgije tokom busenja. Ja recimo probusim plocevinu debljine 20 mm i burgiju mogu da drzim golom rukom. Jasno ti je onda koliko je hladim tokom busenja.
Nekad mi bude zabavno, a nekad i jako cudno kad pocnu da se javljaju neki strucnjaci i ubedjuju ovde po forumu. Price tipa: "reko mi covek" ili izguglana znanja. Nebitno koliko neko ima iskustva oni se hvataju u raspravu uz pomoc gugla i rekla kazala prica. Mirosti ne odnosi se ovo na tebe.
Takođe, dok nisam naučio kako se buši uprem ko sivonja na najvećoj brzini misleći da ću prije završiti, a onda samo zapalim i istopim burgiju. Sad na najsporije, zabodem burgiju u kanticu sa uljem i lagano. Čim vidim da ide teže opet koja kap ulja i nastavim.
'Оћеш да се занимаш оштрењем бургија на мало вишем нивоу од ад-хок савета како да се наоштре?Evo sada sam gledao par snimaka, jos da nabavim dobro tocilo