dusanboss
Član
E ebiga, taman sam se složio sa svim što si napisao i onda ga ukenjaš na kraj. "Ko za bolje nema, postojece hvali" Prvo što zvuči nadmeno, drugo što nije istina. Vodeći se time nameće se da je najbolji alat onaj najskuplji što jednostavno nije tako.Unior je bio ali ni to vise nije nista do osrednja klasa alata. Znam da ce sad jugonostalgicari da se ljute al to je cinjenica. Sad tu nesto uzdizati ga u nebesa pored dostupnosti drugih kvalitetnijih brendova je smesno. Cinjenica je da ga vise drzi sentimentalna vrednost jer neke asocira na ranije generacije. Ranije generacije koje su ga isto uzdizale u nebesa samo zato sto se nekada forsirala "domaca" SFRJ proizvodnja i sto se prodavao po robnim kucama i szo za neszo bolje i nije se izdvajao novac. Mene taj unior asocira na zastavu, iskru i tako slicne marke koje su uzivale slavu jer su bile domace marke. Koji god unior komad alata iz tog vremena unior slave da se upregne sa bilo kojim alatom renomiranih top svetskih proizvodjaca iz istog vremena gubi trku. Nije tad bio vrhunski a nije ni sad. Ko za bolje nema, postojece hvali