Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Istu takvu imam vec vise od tri godine, radi bez greske, pre pola godine uzeo jos jednu ali 900w.Ima li ko kakva iskustva s ovom brusilicom ?
U lokalnim bolje snabdevenim radnjama nema...U svim bolje snabdevenim prodavnicama elektro materijala
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Потражи под "старт-стоп прекидачи", па види има л' ти нешто одговара.U lokalnim bolje snabdevenim radnjama nema...
Друже ово ти није неки аргумент за или против алата. Пуцају и много квалитетни алати када нешто запекне (зегер или навој). Пре коришћења треба мало „отпустити“ запекли зегер (или навој ).Ja imam dva komada seger klešta Yato i nije nikakav kvalitet. Mogu da posluže za nešto što nije zahtevno, ali kad je neki seger zapekao onda se krive. Mislim da je to čist Kinez.
Nisam ja neki siležija za alat, ali kad nešto ne valja onda ne valja. Za seger klešata (kao i za ostali alat) treba da se koristi kvalitetan čelik i da vrhovi budu kaljeni. Kod Yato-a je materijal kao za eksere. Završna obrada loša. Na jednim je odmah ispala opruga.Друже ово ти није неки аргумент за или против алата. Пуцају и много квалитетни алати када нешто запекне (зегер или навој). Пре коришћења треба мало „отпустити“ запекли зегер (или навој ).