Bosonoga
Član
A za šurenje dobar je i onaj klasični analogni. Nema tu neke žurbe pa možeš da sačekas 20 sekundi dok kazaljka stane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кинез није глуп - може да уведе правило да свака пошиљка мора да има међународни број за праћење пошиљки (што ја и сам тражим и уредно добијам за сваку пошиљку скупљу од десетaк евра) и да не лупа главу шта је са пошиљком и где је "залутала". Кад се као ставка у претрази по броју пошиљке појави "изменична пошта Београд бла-бла-бла, приспеће", Уместо да за своју заштиту избацује опције јефтиног транспорта до Србије и уводи скупе курире, Кинез 'ладно може да опере руке од тебе и каже оно што јесте - он је све урадио да пошиљка стигне у земљу купца и да он нема начина да добије информацију о томе шта је разлог због кога купцу касни испорука или ње нема.Neće valjda Kinez kome je bitan biznis da dirktno odgovori bilo kome na netu kako su nam digli cene jer smo lopuže.
Zore (ja te tako zovem da ne lomom jezik tj. tastauru ) nemoj biti naivan. Naravno da ide brodom ako je besplatna dostava ili neka niska nadoknada. Avionom se svaki gram meri i košta. Zato su te brze pošiljke mnogo skuplje (one idu avionom).Моја поента је да ако шаљу бродом, уз чекање да купац после твог наручивања пошаље твоју робу, па док она буде шетана од једног до друго поштанског центра, до места где то товаре у транспорт за Европу, па сам пут од Кине до Европе, па преусмеравање одатле и сам пут твоје робе у Србију, па доазак и чекање на обраду у царини и на крају слање на твоју адресу.... За све то, ако би се роба слала бродом, било би потребно барем дупло више времена од оног који је сада потребно (или барем било потребно пре Короне), што је са робом коју сам до сада наручивао, било од буквално две недеље, па да месец и по или недељу дана дуже.
Колико знам, не мање од две недеље.Колико треба возу да стигне, ако сам добро разумео има линија до ротердама или неке сличне луке?
Po baterijama nisu bas ista kategorija , prva je 18V(10 baterija unutra) , za ovu drugu se nevidi ali bih rekao 3 baterije ili 10-tak volti.
Pitanje je da li je uopce magnet i moguce variti neki su legure , mislim da cak i takozvanim hartletovanjem izgubi magnetizam ili oslabi.Moze li se zavariti za magnet parce gvozdja, a da magnet zadrzi svojstva ?
Ja koliko znam nikom nije stiglo brže od 2 nedelje. A vrlo često po mesec dana. Neću da tvrdim da sve ide brodom, mada ne znam koja avio kompanija bi radila to za male pare, a da dostva ostane pristupačna. Stvarno ne znam mnogo kako to funkcioniše i voleo bih da čujem od nekog ko zna.Онда је не знам којим глисером то шаљу из Кине у Европу, када се недељу дана после отправљања из Пекинга, трекинг сајтови ми ту пошиљку региструју да је у неком центру за сортирање у Европи.
Video sam oglas tipa koji nabavlja (pravi ili sta vec) adaptere za kacenje parkside baterija na bilo koju srafilicu, bilo kog proizvodjaca. Najjeftinije baterije i ima ih u svakom lidlu
Koliko je to "jako brzo"? 1s, 3s, 5s....30s?
Jest da je sonda malo kratka, ali mogao bi poslužiti i za mjerenje temperature vode za šurenje kod svinjokolje. Ovako grijem dok voda ne zavrije pa onda rashlađujem s cca 10% hladne. Nekad pogodim izvrsno, a ponekad ide dosta teže.