lovac luka
Član
Jel ima neko viladžer duvač za lišće
Ali na benzin
Zanima me zbog kombajna
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ali na benzin
Zanima me zbog kombajna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio ja prosle godine, odradio dve sezone bez greske. Uzeo onaj jaci sto je i sakupljac. I preko godine duvamo dvoriste, umesto metle.Jel ima neko viladžer duvač za lišće
Ali na benzin
Zanima me zbog kombajna
Imam ja Luka,odličan što se duvanja tiče ima snage i radi posao.Što se tiče motora ko i svaki kinez posle nekog vremena zeza paljenje,karburator i troši duplo više do motorne Štilke. Ja ga koristim mnogo i za duvanje dvorišta,ulice ,šupa.probao sam i da skupljam lišće ali mi ne ide ta rabota.Jel ima neko viladžer duvač za lišće
Ali na benzin
Zanima me zbog kombajna
Ja sam uzeo polovan Stihl 86,platio 120e evo cetvrta godina ni svecicu nisam promenio. A duvamo sve i svasta sa njimJel ima neko viladžer duvač za lišće
Ali na benzin
Zanima me zbog kombajna
Ma nema nisata kolko akumulator povuce tolko daje lma limiter na 30A ja sam samo ugradio voltmetar/ampermetar digitalni i bio je malo zguzvan na jednu stranu pritisnuo ga traktor uza zid covek hteo da ga baci i dao mi ga na poklon. Plocica sa podacima je bila ostecena ali sam uspeo da provalim da je 16A i da je fronius od 6-40vIma li neku automatiku?
Ja danas uzo od jednog majstora punjac koji sam narucio da mi napravi ranije . Ima normalno punjejje sa kontrolom protiv prepunjavanja , brzo punjenje , i na polozaju 3 za direktno paljenje 150A . Tezak ko djavo . Probao ga danas radi kako treba . Uzo mi 100e , jel nije mnogo ?
Ček, koja je fora sa tolikim punjačima? Jel to može da radi i kao starter?
Ne, nije starter punjac je samo, a veliki je samo zato sto ima dva trafoa sa po dva namotaja spojena sa ovim klizacem koji se pomera po njima i podesava se napon u rasponu, prekidac levo od 6-20v i prekidac desno od 20-40v i ima veliki grec sa ogromnim hladnjakom i sve je veliko i predimenzionirano. Ne znam tacno koliko je star nisam nasao podatke ni od Froniusa ako neko zna ili ima nesto slicno nek mi javi.Ček, koja je fora sa tolikim punjačima? Jel to može da radi i kao starter?
Sve njegovoTvoji ili njegovi delovi?
Ne, nije starter punjac je samo, a veliki je samo zato sto ima dva trafoa sa po dva namotaja spojena sa ovim klizacem koji se pomera po njima i podesava se napon u rasponu, prekidac levo od 6-20v i prekidac desno od 20-40v i ima veliki grec sa ogromnim hladnjakom i sve je veliko i predimenzionirano. Ne znam tacno koliko je star nisam nasao podatke ni od Froniusa ako neko zna ili ima nesto slicno nek mi javi.