AcA OPEL
Član
Vise ti se isplati da prodas taj motor jer monofazni 2,2 kw 1400 o/min imaju dobre cene. Kupis posle za iste pare jaci trofazni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јок! "Оков" код нас продаје само велику "Хикоки" за 9900 динара (80-85 евра). Осим "Штиловки", транутно немају никакве акције. Скоро су имали нека снижења за пуромате, па сам уштедео неколико хиљада за један "Лавор".Ne znam da li će biti akcija u Okovu u Beogradu, ali ovo je zaista povoljno.
Monofaznom motoru neće baš biti prijatno da tera tu glavu ali ko ga pita. Tog kapaciteta kompresor mi je nudjen za 370 eur. Nov, neotpakovan sa Fiac glavom.Monofazni 2.2 kw
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Monofaznom motoru neće baš biti prijatno da tera tu glavu ali ko ga pita. Tog kapaciteta kompresor mi je nudjen za 370 eur. Nov, neotpakovan sa Fiac glavom.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
За оловне кажу да је добар руски "АКОМ", иста марка као и они њихови анараџасто-плави акумулатори. Да л' беше око сто евра или слично...Nekad sam pratio šta rusi sad prave od modernih punjača, uglavnom su to prekidački izvori napajanja sa svim mogućim kontrolama, sa automatizovanim procesima celog punjenja... ali nigde nisam video da to može da se nađe kod nas. Ovako iz glave mislim da se zovu Kulon ili tako nešto, ima i drugih marki.
0637562427 Sovic DjuroСаво може бр...