Juče sam na pijaci kupio polovnu stariju Akumulatorsku šrafilicu (busilicu) Bosch PSR 10,8 LI sa punjačem. Baterija u toj šrafilici nije spoljna (ne može da se razdvoji od šrafilice), već je u ručki šrafilice na čijem kraju su kontakti za punjač. Ima tri komada Li Ion 18650 baterije i gotove su pa ih moram zameniti. Da li imate neku preporuku gde da uzmem te baterije (na KP)?
I još nešto, radi se o zelenom Boschu, znam da je to hobi varijanta za razliku od plavog Boscha koji je profi alat. Ali me interesuje u čemu su razlike, da li su svi sklopovi baš različiti (npr. drugačija konstrukcija reduktora), da li je razlika u kvalitetu materijala, ili su hobi varijante sa siromašnijom opremom?
I još nešto, radi se o zelenom Boschu, znam da je to hobi varijanta za razliku od plavog Boscha koji je profi alat. Ali me interesuje u čemu su razlike, da li su svi sklopovi baš različiti (npr. drugačija konstrukcija reduktora), da li je razlika u kvalitetu materijala, ili su hobi varijante sa siromašnijom opremom?