Alati i radionice

Moglo bi se i za dewalt reci pa i ingerdol ta 5 su u vrhu. Makita,dewalt, milvoki,snapon i IR

Poslednja izmena:
Budzim neki pogon puznog elevatora za zito na hidro pogon da moze da ide na teren . Imam staru hidraulicnu pumpu od MFa pa reko da napravim od nje hidromotor . Rijesio sam crijeva i spoj pumpe tj sad motora sa puzem . Nisam slikao ali pumpa izgleda ovako

auxillary-hydraulic-pump-used-massey-ferguson-404219_4u27w9lv4cu8.jpg

Gledano ovako pumpa mora da se vrti suprotno od kazaljki pa mi pritisak dodje na ulaz pumpe . Radilo je malo ali izbije ulje na semering oko osovine pumpe. To je vjerovatno zato sto kontra dobija pritisak . Moze li se to kako rijesiti ? Cuo sam da se mora dodati ispod semeringa neka gumica profilisana kao neka manzetnica ali neznam ni sta ni kako?

Poslednja izmena:
Hidromotori su drugačije optimizirani i iako na prvi pogled deluju skoro identično kao i pumpe to ipak nije tako.
Mislim da ovo tvoje nikada neće rediti kao pravi hidromotor.

Bas pre neki dan razmisljam, mucio sam se da iskombinujem pre zetve neki monofazni motor od mislim 1,1kw ili je 1,5kw na spiralni transporter.
Uskladjivao remenice itd a u garazi imam ekstra mali hidro motor koji sam mogao da stavim umesto elektro...
Ovaj elektro je slab, tj bio bi slab da gura psenicu na plocu, svu psenicu predajemo tako da nisam ni probao, zob gura na plocu ali umanjenim kapacitetom.
Mozda za sl sezonu spakujem

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nema šanse da hidro pumpa radi kao hidro motor to je isto kao kad bi hteo da elektro motor radi kao agregat ili obrnuto, i na hidro pumpi je semering okrenut kontra nego na hidro motoru

Meni je motor od Poljostroj prekrupača služio kao agregat.Posluži za ne daj Bože, ne za neke ozbiljne stvari i poslove.

Ima li ko iskustva sa DAEWOO alatima
Navodno su profi
Prodaje ih AGROVOJVODINA BAČKA PALANKA
jutros sam bio kod njih po teh gasove i uvaljuju mi neke alate cene smešne ali lepo izgledaju

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nazad
Vrh