Paracinac88
Član
Kupljena igracka
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O,8kw i pise 320km/h za duvanje,nemam pojma koliko obrtaja imaKoliko ima obrtaja?
Kao sto sam napisao kratko je probana na putnickom programu i na autu nismo nasli sraf koji nije odvrnula kao od sale.Opravdat ce sve definitivno...
Hvala vam.Srećna i korisna bila! Koliko evrića košta ova makina? Milvoki je jedan od najboljih alata na tržistu. Naš covjek koji živi u Čikagu 50 god mi je pričao da je u Americi Milvoki br 1 pa 10 mjesta pa ostali.
Ja uzeo Makitu (najvecu) , ali od 1/2 prihvat alata , 3/4 mi je skup bio alat. Zadnju felgu na 1221 zategnuta sa gedorom 3/4 , kljuc 36 i osovinom kardana od balirke zategnuti vijci (120-140cm). Otpusti tek u 3 brzini u prvije dvije ne moze. Prvo lupa oko 3 sekunde dok ne popusti.Stigla nova igracka.
Probana na brzinu i prvi utisci su da je masina neverovatna,videcemo kako ce se pokazati kad se upregne kako treba.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Regularna cena je tu negde oko stotinak hiljada,ova nije imala regularnu cenuJa mislio oko hiljadu eura.....
I ovaj je na 1/2 nije na 3/4 al je oko 1900nm, tacnije 1898.Ja uzeo Makitu (najvecu) , ali od 1/2 prihvat alata , 3/4 mi je skup bio alat. Zadnju felgu na 1221 zategnuta sa gedorom 3/4 , kljuc 36 i osovinom kardana od balirke zategnuti vijci (120-140cm). Otpusti tek u 3 brzini u prvije dvije ne moze. Prvo lupa oko 3 sekunde dok ne popusti.
Kod nas jedan majstor koristi Chicago Pneumatic CP8848. Na odvijanju je deklarisan na 1050Nm, a na stezanju 950Nm. Lepa mašina...
Srećna i korisna bila! Koliko evrića košta ova makina? Milvoki je jedan od najboljih alata na tržistu. Naš covjek koji živi u Čikagu 50 god mi je pričao da je u Americi Milvoki br 1 pa 10 mjesta pa ostali.