Alati i radionice

A šta se čudiš, ipak je to jeftina kineska kvaliteta.
Kako da se ne cudim kad mi ovo nije prvi i pre njega nisam godinama imao problema sa istim, a proso je sito i reseto. Ovaj sad sam kupio pre nekoliko meseci. Znaci tek treba da se razradjuje, a on stade.

Montoya, razmisljao sam i ja tako nesto, ali kao sto rekoh vec sam imao dobro iskustvo sa ovakvim kompresorom i reko aj da ne menjam.

Evo upravo sam utvrdio da nije zaribao jer ga preko ventilatora normalno okrecem. Kondenzator ispitan i pokazuje da je dobar. Medjutim i dalje samo zuji, nece da se pokrene.

Pa ako mu presostat (sklopka) ne pusti napon i javi da krene on nema sta da zuji niti bilo sta.
Ukljuci ga da ti tako zuji pa ga na ventilator malo zavrti da mu pomognes da krene i ako krene onda menjaj kondenzator

Kupih danas na pijaci ovaj šraftuk. Jel prepoznaje neko žig sa tela šraftuka, tj. da li možda zna ko je proizvođač? I da li sme po njemu da se kuca čekićem, npr. da savijam neki flah ili šipku?

Mi smo ga motorizovali baš zato što je težak, ima svoja kolica na kojima stoji. Mislio sam na novčanu vrednost jer se ne koristi više, tj. koliko da tražim novca kada ga budem prodavao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kupih danas na pijaci ovaj šraftuk. Jel prepoznaje neko žig sa tela šraftuka, tj. da li možda zna ko je proizvođač? I da li sme po njemu da se kuca čekićem, npr. da savijam neki flah ili šipku?

Poslao sam ovu tvoju sliku jednom kolekcionaru stegi, rekao je da je stega licenca Wilton USA, kvalitetno uradjena. Ne moze da vidi sa slike kolika je pa mi je rekao da ako ima 20ak kg slobodno udri cekicem do 1kg tezine.

Evo dve stege iz njegove kolekcije, Heuer Brokhaus prima, obe proizvedene 30ih godina 20og veka.
0badbe30ae5e6dd263d5ab3c763300db.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Istočna Nemačka .Mislim da je gusana ,ne uderaj čekićem ako ne moraš.
Imam jednu od istog proizvođača ali je moja bila u lošem stanju kada sam je kupio .Dosta je koristim ali je ne "tučem" (osim po nekad)

Nazad
Vrh