Izgoreo mu je trafo, nema leka a popravka i budženje se ne isplate.Kod nas je on vario sve živo, nije kadar ali uz prisilu mora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oduševio me HUGONG i otplatio se već dvaputHugong je ozbiljna firma, i po recima komsije koji poznaje materiju mnoga zvucna imena koriste njihovu elektroniku pakuju pod svoj ''brend" i naplacuju ime.
Hoces da ga prodas?Upokojio mi se pre par dana skroz na skroz Co2 Varstroj 1600 nakon 15-godina službe.Da li je neko uzimao nešto od ovih pirindžarskih kosookih P.R.C proizvođača do 200 ampera u skorije vreme ili da tražim neki polovan zvučnog imena?
Pa ne mozes dobiti kao za ispravan ali mozes 50eNe mogu za njega dobiti ništa naročito pa će stajati da skuplja prašinu.
Moze link za ovog kineza ,nemogu naaciDanas uplatio ma allexpresu za ovaj kineski udarni kineski odvijac , kopiju makite , imam 18V baterije i punjac od makite, jer prodaju samo alat , kosta 29,5E sa postarinom.
Grabik nemogu taj naci pošto isto imam bat od makite pa se bojim da ne pogriješim