Alati i radionice

Izgoreo mu je trafo, nema leka a popravka i budženje se ne isplate.Kod nas je on vario sve živo, nije kadar ali uz prisilu mora.

Stao mi VILLAGER kompresor iz cista mira. Ukljucio ga i nabio pritisak do 4 bara i stade samo zuji. Odma sam ga iskljucio, ispustio pritisak i pokusao jos par puta da ga ukljucim, ali nista se ne desava. Ovo mi se do sad nije desavalo, kao da je zaribao. Zna li neko sta bi moglo da bude?

@aca

Jesi probao može li naprazno da se okrene, mora negdje biti dostupan bar ventilator da probaš? Ako je blokirao vrlo je moguće da je klip zaribao ili radilica.

Grabik nemogu taj naci pošto isto imam bat od makite pa se bojim da ne pogriješim

Te kopije su kompatibilne sa LXT makitama odnosno odnosno sa njihovim 18V litijumskim baterijama ili klonovima koji postoje.
Na ovom linku koji je prodao preko 3000 komada takvih kopija , pogledaj i na plastici dolje imas LXT

To su ovakve baterije

Ako imas drugacije baterije trazi adapter na allexpressu za te koje imas.

Nisam jos nista probavao jer je jos u garanciji pa se premisljam da li da ga cackam. Nije mi samo jasno kako moze da zariba ako ima ulje i nije pregrejan?

Nazad
Vrh