Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trgovacki naziv "MG prsten" (em ge prsten). Eto, ako se nisi snasao za informaciju. Uglavnom se prodaju u colovnim dimenzijamaМа знам барем толико енглески, али не знам како да је та подлошка за заптивање мешовите, метално-гумене конструкције, названа код нас. Мислим да сам негде нашао некакав описни термин - нешто типа метално-гумено, али то је било у једном помињању на Нету.
Koliko košta? Treba mi nešto sa razumnom cenom. Inače farbam burad kako bi se koristila kao kafanski stolovi tako da sjaj mi i nije toliko bitan. Ipak ne bih da se sva izubijaju nakon nekoliko korišćenja što će se sigurno desiti ako ih farbam ovim običnim farbama za metal.Osvovni prajmer body992
Dvokomponentna boja kamionski program
Ili još bolje umesto prajmera epoxi osnovna
Dobiješ DUBOKU boju, veoma postojanu, evo posle 10g možeš se ogledati na tako uradjenim traktorima koji rade!!
U pravu si da su dvokomponentne boje mnogo bolje. Nisam mnogo radio sa njima, ali sam čuo pozitvne kritike. Sad da li mora biti odredjena formula ili proizvodjač?Osvovni prajmer body992
Dvokomponentna boja kamionski program
Ili još bolje umesto prajmera epoxi osnovna
Dobiješ DUBOKU boju, veoma postojanu, evo posle 10g možeš se ogledati na tako uradjenim traktorima koji rade!!
Drugari gde uzimate nalepnice za mašine
Treba mi za rotkos135 termometal
E zato kad traže, jel imaš??==IMAM AL' NEDAM!!!!!Jel postoji set za reparaciju ove krckalice, ili da trazim komplet ovaj deo??
Malo pre uzeo da vidim neki turski kardan sto sam imao, u kakvom je stanju, davao sam nekome sad se i ne secam vise ko je poslednji nosio,imam sta i videti, uvijene kardanske cevi, na krstovima koci, dobio i tu..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nazovi termometal ,korektni su što ti neće prodati jednu nalepnicu,.Drugari gde uzimate nalepnice za mašine
Treba mi za rotkos135 termometal
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Neće kažu nije deo mašineNazovi termometal ,korektni su što ti neće prodati jednu nalepnicu,.
Baš zezaju ,al raditi na kompjuteru pripremu zbog jedne nalepnice plus velika je nestaje u standardne štampače,izašla bi skupo.Neće kažu nije deo mašine
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk