dusanboss
Član
Nije lako ! Nikad nije lakoLako se napuni mazalica bez patrona i ostalih bogadžija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije lako ! Nikad nije lakoLako se napuni mazalica bez patrona i ostalih bogadžija.
Gde je bio trofazan motor?Moraću otvoriti jenu Feinovu mašinu koja ima isti prekidač.Ovde sam zbunjen zbog toga što je motor bio trofazni ?
Ja moju malu pneumatsku otresao od beton!!!!!!Juce sam video u jednoj radnji kod nas, ta mala, pneumatska 2000din, deluje skroz oke za te pare...
Cim sredim kompresor uzimam je, sa rucnom iskocise oci!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Види код Петрикса у Патковачи,он ради са Алмексом.он би требао да има.Hajde objasni kakva je mazalica, ko je proizvodjac da je potrazim na netu,da mislio sam na rucnu nekog boljeg kvaliteta
A kako posle da je puniНафилуј му тај навој са мало епокси лепка, па неће да искаче, ал' немој да претераш са њим, да се не разлије и у црево.
Ovde bas ima vrhunskih majstora i nadam se da ce mi neki pomoci da podignem broj obrtaja motora na cepacu.
Motor je lifan 389 cc i nalazi mi se na cepacu. Cepac je fabricki i nisam bio zadovoljan kako je radio. Promenio sam hidraulicnu pumpu, hidraulicni cilindar i jos par stvari i sada sam zadovoljan kako sece i cepa ( testera je isto na hidropogon). Kako su mi ovde vec rekli povecanjem protoka pumpe dobio sam na brzini lanca testere i sada je prava pesma raditi sa njom . e sada nesto razmisljam : merio sam nekim uredjajem broj obrtaja motora ,cija se zica omoto oko kabla svecice , i dobio neku malu vrednost od svega 1450 do 1700 obrtaja u minuti. E sada to znaci da moj cilindar radi duplo sporije nego sto bi mogao kada bi se motor okretao sa 3000 obrtaja u minuti. Pumpa je i projektovana da radi tu na oko 2500 obrtaja. E sada i kada dam max gas koji mogu dobijem ove vise vrednosti obrtaja a ne znam kako da podignem obrtaje makar na 2300 + obrtaja. A mozda i uredjaj ne valja...
Ima li neko ideju
Ovo nije izvodljivo jer mi je na izvodu radilice montirana pumpa...Ti obrtomeri za benzinske motore koji uzimaju signal sa svećice imaju da biraš koliko je cilindara, da li je dvotaktni ili četvorotaktni, pa je pitanje na kojoj skali si očitavao broj obrtaja. Sigurnije ti je da nađeš neki optički obrtomer i direktno na remenici izmeriš broj obrtaja motora. To obrtomeri sad uopšte nisu skupi, ovi noviji su uglavnom laserski, zalepiš parčence neke folije na rotirajući deo, uperš laser ka tom rotirajućem delu i očitaš na displeju broj obrtaja...
Treba samo vazdusni cep da isteraSto mazalica nekad nece da krene da si bog . Napunim punu ,sve ok . Nekad radi odma , a nekad nece samo naprazno . Odvrni zavrni , nece,nece i onda kao povuce ide . Tad kad nece ako odvrnem onaj mali vijak dole , ozraka stali je ,tu izlazi mas pod pritiskom ali i dalje nece . Poslije odjednom krene? Dok nisam imao kratku tanjiracu nije me to tolko nerviralo ali sad , 50 mazalica. Inace je neka klasicna stara w.germany