Alati i radionice

У равници запалити кочнице, мене су научили да се кочница користи само за заустављање. Кад се сетим заставица коче само предњи точкови а десни блокира. Све остало мотор/мењач.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nije ravnica vuče se preko Iriškog Venca i sa Mišara
Iako nemam kategorije milion puta sam vozio kamion tim putem, nisam nikad imao problem!! Ni da greje kamoli kuva, ni kočnice!!
Živci su čudo! Tiha voda breg roni!!
Polako opušteno odradiš, završiš posao, koje vijanje tura na vencu kamionima od 10_15g????????????
Možeš samo napravit sranje i izgubit glavu!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ovaj dobro nije dosad izgubio glava kada vozi sa ovakvim kocnicama.Neki ljudi bas nemaju osacaj za masinu koju voze niti odrzavaju.

Ljudi kakvih sam stvari video da se desi ljudima, ja bi glavu izgubio da se meni tako nešto desi, ili bi batalio taj posao!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Imam od početka 70-ih sličnu Bosch brusilicu (1600 W, 8500 okretaja) i zeza me prekidač. Kod uključivanja pokrene brusilicu, a kad pritisnem još malo onda prekine. Jako nezgodno za raditi.

Kiraj,
ima li nešto na što treba obratiti pažnju kod rastavljanja prekidača? Može li se sve odraditi s odvijačima ili treba i neki poseban alat?

Kiraj,imas li viška jednu ručku za plavi bosch da mi prodaš,moze bez prekidača,on mi je ispravan.

Promjena smjera kod kolektorskog motora se može izvršiti tako što se zamijene mjesta žicama koje idu na četkice-to sam već radio kada mi je jedna bušilica bila kod majstora i on je naopako sastavio. Pošto naravno nema smisla to raditi tako, treba ti neki prekidač koji će to raditi, ako imaš neku mašinu koja je za dijelova možeš sa nje da skineš i ugradiš tu.

Ili ovako nešto

Poslednja izmena:
Imam ja isti takav udarni odvijač viška.... Mnogo je težak za svakodnevni rad pa sam kupio manji koji može držati jednom rukom, a ima isto toliko snage kao ovaj veliki... Ako ti treba možemo da se trampimo...

Nazad
Vrh