Alati i radionice

Treba mi nesto kvalitetnija rucna mazalica,sta da kupim a da je slicno Fadipu?Gledam ove nove od tog proizvodjaca nisu skupe ali slusao sam da nisu ni kvalitetne kao nekad.Imam ja jednu takvu jako staru ali mi navoj preskace,sluzi ona ali kad jako stisnem prilikom mazanja hoce da iskoci ne toliko da bi i mast izasla ali posle mi nije bas lako to vratit na mesto.Da li bi bilo moguce ovu staru sredit sto se tice tog navoja ili da kupim novu, ali koju?

Gde poručiti prohromske eksere tipa 30x1.5 može i manji a da šalju brzom poštom? Malo mi treba cc pola kile. Ili ako neko ima...

Ništa bez rode
42e5e3e5214b95c9818aef48ef3b805d.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Treba mi nesto kvalitetnija rucna mazalica,sta da kupim a da je slicno Fadipu?Gledam ove nove od tog proizvodjaca nisu skupe ali slusao sam da nisu ni kvalitetne kao nekad.Imam ja jednu takvu jako staru ali mi navoj preskace,sluzi ona ali kad jako stisnem prilikom mazanja hoce da iskoci ne toliko da bi i mast izasla ali posle mi nije bas lako to vratit na mesto.Da li bi bilo moguce ovu staru sredit sto se tice tog navoja ili da kupim novu, ali koju?
Ako mislis na malu rucnu mazalicu,ja sam kupio u Almexu,mislim da je oko 2000.00 i odlicno radi

Pa na njoj pise Claas,a ko je pravi nemam pojma. Jako dobro radi,mazalice koje idu tesko,imam presolovu od 16kg masti,sa njom iskrivim rucku da bi podmazao nesto,a sa ovom malom ne osetim da drukam a mazalica probija

Moraću otvoriti jenu Feinovu mašinu koja ima isti prekidač.Ovde sam zbunjen zbog toga što je motor bio trofazni ?

Dobra je to je siva na ručki piše claas imam jednu
Samo mast patrone skupe

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Milovane samo nam razjasni - jel tovatna mast može samo iz patrona, i to claas, ili može i rinfuz da se ubaci iz kante.
Mislim da je cena korektna, ja sam polovne fadipove platio skoro 1000 dinara, ali jeste sve na njoj ispravno.

Nazad
Vrh