Alati i radionice

Ma ko stoka se guraju, po 10 komada uzmu, ne može običan svet da dođe na red, još ja slučajno prolazio oko 8,reko aj da vidim brusilicu... U 8 i 5 min ostala samo jedna.. 😊

787897ac552e1b5727417f02776fb35a.jpg

Da li su cemu ove kineske vage , koristi li ko?

Ima moj drug jednu nije losa i poprilicno tacna nema mnogo odstupanja.

Kvalitet kineski.Ako uzmes nemoj meriti do koliko pise max teret.

Meni slična, pijačarska, radi već nekih 5 ili 6 godina, bez greške.. Piše max 40kg ja nisam merio više od 10ak...dok smo prodavali sir bilo super, odma ukucaš i cenu i izađe koliko košta to što meriš...

Imam tu kinezaru 200kg platio 35e
Ja sam prezadovoljan, doduše platforma jeste mala
Koristim je za ovce, jaganjce, džakove, kante, i sopstvenu tezinu
Pre sam imao neku drvenu na gewihte to je bilo mrdne tamo mrdne vamo nikad tačno
A imam veliku 500kg pomični teg ta je super ali preteška za preneti po dvorištu

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Super je za takve stvari
Mi ovce i janjce ubacimo u veliku korpu od pruća na ledja i tako ih merimo

Malo akcije od sinoć i jutros

Ajde što je pojeo zapalio obloge, iskrivio paknove ,pokidao ključeve i tristope, nego i osovine paknova ojeo, BWP osovine ne vade se te osovinice
Jedino obrada na licu mesta
aa22581310ce4f15e7a0ec708799c18a.jpg
d485705d8736023b8c537e7c65f8f682.jpg
22642d4963041d5c1e7d814239ed9365.jpg
48bbbfce9092aadbb708e7f0d5d35268.jpg

Motorna frena mu zatvori naftu!!!
Znači nema nafte i odžak začepljen!!
E ako ima i retarder onda i kočenje kardana!!

Mio standard honda 2,5kw je jedva terao EPS galeb 130A aparat
Sa 4kw je bilo druga priča
Dal aparat puno potegne u startu ili šta?????
Nije, povuče nešto više struje dok ne ostvari luk, ali to ne bi trebalo da utiče na rad. 2,5 kw može da odprilike opezbedi 11 A što bi bilo dovoljno za varenje na 100A. Dodaj tome da tih 2,5 kW nisu baš pravih i uopšte ne čudi što nije mogao da radi.
Па сад, може човек да покуша и да разбуши постојећи отвор за свећицу (за коју верујем да је нека М10) и нареже навој за стандардну свећицу М14х1,25 кратког навоја. Некада успе таква операција и проширени отвор не докачи сицеве вентила.

У ствари, Декс, ако си већ намерио да купиш главу, покушај и ту варијанту коју сам помињао. Заиста може и да успе.
Može, al da skida glavu naravno. Može i da se navrne čaura pa dalje ide ista svećica. Mada to danas kada ima jeftinih delova za skoro sve, nema mnogo smisla.

Nazad
Vrh