Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko košta ta zaje#ancija?Вид' ово, сунце ти калаисано - четворомоторац к'о "Летећа тврђава"...
Појма немам, ал' осим самог концепта са четири мотора, сваки са два клипа - укупно осам, што нисам никада видео, за компресор за боцом од стотинак литара, има декларисани проток да се укакиш - 760 литара у минути. Капирам да је то када раде сва четири мотора и да вероватно може истовремено да ради од један до сва четири мотора, ал' бре то тера к'о мећава. А ја нешто меркам један аматерски, са балоном од 100 литара, са оним V2 компресором кога мотор тера на каиш и гура око 200 литара минути, што му дође к'о играчка у односу на овај.Kolko košta ta zaje#ancija?
Vidim da je sa 2 glave od 50l oko 200€ tako da je ovaj verovatno oko 350. Takodje stavljaju te glave u svim mogućim kombinacijma na boce raznih veličina. Jel zna neko kakve su te glave? Mbranske deluje mi. Nije, Klipni je, bezuljini. Sad vidim. Izgleda da su ljudi zadovoljni kako rade slične kineske glave tog tipa. Stvarno su tihi i dosta brzo pune. Što me čudi pošto se moj bezuljni Kinez dere ko djavo i treba mu večnost da naduva.Kolko košta ta zaje#ancija?
Ne odgovara mi to zbog pomeranja. Pitao sam lika da li prodaje samo glave, što je moguće. Ako ne, ima sigurno da se naruči iz Kine slična. Samo ne sa alija višeДуле, што да пребацујеш? Споји две боце.
Imam ovakvu glavu https://www.facebook.com/commerce/products/1613120605388426/. Mogao bi lep komresor da se napravi od nje samo ima malo cimanja da se zatvori taj deo što ide na kamion i ne znam kako bi funkcionisalo da se preradi da podmazivanje bude na "bućku" umesto pumpe. Ili da se ubaci pumpa.U Lidlu sam bio svega 2 puta i zakljucio da je skupo, nista kvalitetno nema.
@dusanboss imas na kp isto neke kineske glave, ima sa jednom, dve tri... biras.. ja razmisljam da porucim sebi, imam motor kod drugara 2.2kw monofazni, trazio sam Dobojca sa dve glave ali nema ih.
Skoro nadjem kod jednog poznanika, kaze cova sinko ima kod mene, 450e.
Reko neka, duvacu rucnom pumpom.