Alati i radionice

Sreća pa imam floridu pokretnu radionicu
Dobro vreme moji ljudi al' se loše živi
9f408284dca90428503039449d551304.jpg
125895ef9cc68050bbf5f7e166dd26a0.jpg
f918a45daa311b7c3a7821e185d6b61d.jpg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Postao si svetac za ova sumska cudovista

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovde na forumu je pre par godina bio klip sa youtube-a sa prikazom nekog velikog pajsera, specifično savijenog sa kojim se lako skida guma sa felne. Ovaj opis je iz sećanja, a može biti i da sam nešto pomešao. Pokušavao sam da nađem taj klip ali bezuspešno. Da li neko možda zna o čemu govorim i gde da nađem taj klip?

Sreća pa imam floridu pokretnu radionicu
Dobro vreme moji ljudi al' se loše živi
9f408284dca90428503039449d551304.jpg
125895ef9cc68050bbf5f7e166dd26a0.jpg
f918a45daa311b7c3a7821e185d6b61d.jpg

ти то поправљаш сваке седмице.Јел могуће да је толики крш или га радници урнишу.Како се том газди исплати толико поправљање.

Ovde na forumu je pre par godina bio klip sa youtube-a sa prikazom nekog velikog pajsera, specifično savijenog sa kojim se lako skida guma sa felne. Ovaj opis je iz sećanja, a može biti i da sam nešto pomešao. Pokušavao sam da nađem taj klip ali bezuspešno. Da li neko možda zna o čemu govorim i gde da nađem taj klip?
Ovaj ?.

Nije baš taj klip, ali je ovaj krivi pajser sa kojim skida gumu jako sličan. Kako se na engleskom zove takav pajser?

Kako da izguglam kad ne znam kako se zove na engleskom? :)

Ne treba on meni, ali sam pričao nekom kome bi tako nešto godilo a nisam mogao da mu pokažem klip jer nisam mogao da ga nađem...

ти то поправљаш сваке седмице.Јел могуће да је толики крш или га радници урнишу.Како се том газди исплати толико поправљање.
Šuma ne prašta!!!!!!!
Juče je kliznuo trupac i otkinuo hidri razvodnik, prošle nedelje je pukao hidraulični cilindar, slupali hladnjak i propeler, pumpu vode, itd

Bio je neki snimak kako covek skida gumu valjda bese sa kamionske prikolice, a da nije skinuo tocak. Onda je nazad namontirao drugu i sve to vrlo lagano bez muke.

Bio je neki snimak kako covek skida gumu valjda bese sa kamionske prikolice, a da nije skinuo tocak. Onda je nazad namontirao drugu i sve to vrlo lagano bez muke.
Pokazivao sam taj snimak nasem lokalnom vulkanizeru, kaze da moze ali ne svaka guma...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pa neće niko da okači na youtube snimak kako se pati da skine, a dešava se svakom sigurno. Narvno iskustvo i alat igraju ulogu, al nekad neće da ga J...

Nazad
Vrh