Bobansupergenije
Član
Kinez ljuti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam što, al već dva dana ne mogu da izbacim ovo iz glaveKinez ljuti
Vidiš sad si mi dao ideju. Moram i ja da kupim fen. Zatrebao mi je nebrojana puta, a nije skupa stvar. Plus možeš i kosu da sušiš ako ga odaljiš dovoljno.Pre nekih 6 meseci sam kupio VERTO fen za vreli vazduh......koristim ga za zagrevanje aluminijumskih blokova od testera,mitora.trimera i za grejane kosuljica lezajeva....nekada radi i po sat-sat ipo bez prekida.... za sad odlicno radi\
drugar ima brusilicu njihovu isto za sad radi dobro..jest da landara prenos ali radi
Imas li one usmerivace vazduha ili je klot?Ja sam uzeo taj verto pa nema ni jedan usmerivac za vreli vazduh.Jednom sam ga koristio,zagrejao je i bez usmerivaca ali me bas zanima da li je to neophodno?Pre nekih 6 meseci sam kupio VERTO fen za vreli vazduh......koristim ga za zagrevanje aluminijumskih blokova od testera,mitora.trimera i za grejane kosuljica lezajeva....nekada radi i po sat-sat ipo bez prekida.... za sad odlicno radi\
drugar ima brusilicu njihovu isto za sad radi dobro..jest da landara prenos ali radi
Ladno nije Fein
Nemam usmerivace,nisam ni dobio...zavisno od povrsine koja se zagreva...meni licno ni netrebaju...vidjao sam te usmerivace po vasarima da prodaju..Imas li one usmerivace vazduha ili je klot?Ja sam uzeo taj verto pa nema ni jedan usmerivac za vreli vazduh.Jednom sam ga koristio,zagrejao je i bez usmerivaca ali me bas zanima da li je to neophodno?