Декс, да ли си погледао на https://www.eponuda.com/ ко шта и за колико продаје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje preporuka za demona. Eto ja kupio vilidzera bukvalno duplo skupljeg koji guta gorivo a kvalitet im je istiMilovane uzmi DeJmona. Ima drugar nekog od 5 ili 5.5ks i dobro mu se pokazao. Nije da ga uništava svaki dan ali radi se sa njim, a nikakvih kvarova ~2 godine.
Ne, nisam bas od tog, ne znam ni tačno od koga sa KP ima ih jako puno u oglasima, sve su iste, a ima i kao “DeWalt”, “Bosch” samo druga nalepnica i boja, ja sam stvarno prezadovoljan i baterijama i punjačem sve radi dobroJesi li bas od ovih iz tog oglasa porucio
Tačno... I ja ne bih uzeo nešta polovno od aku alata. Imam:Iskreno nisam za polovnu, i da ne budem prevaren ako je ispravna bar ce trebati druge baterije a to mi je skoro 2 trecine novca nove brendirane...
Možeš da namontiraš nauljivač. Postoje ulja namenjena za kompresore mada nećeš pogršiti ako staviš hidroulično ili za menjače koje ti je pri ruci. Ako možeš da biraš stavi neko redje kao SAE 30 npr. Kakav kompresor imaš?