emigrant
Član
Ne možeš staviti tu brzu na običnu brusilicu zato što šaraf na njoj nema kanal koji služi za tu navrtku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo krupan zubNa kraju nadjoh u ,,mesnoj" temi. Ja sam uzeo više tipova listova, sa dosta sitnim zubima za metal, pa se nadam da će to seći kičmeni stub. A uzeo i za drvo, neki mora da radi. Uporediću sa listom ručne testere za meso.
Pozdrav kolega, uzeo sam u Wobi hausu, zubi su krupniji od zuba za metal a opet sitniji od zuba za drvo, isti kao na rucnoj testeri. Sece i kosti i meso. Ali ja sam kupio bansek.Na kraju nadjoh u ,,mesnoj" temi. Ja sam uzeo više tipova listova, sa dosta sitnim zubima za metal, pa se nadam da će to seći kičmeni stub. A uzeo i za drvo, neki mora da radi. Uporediću sa listom ručne testere za meso.
Da li se nekome desavalo na pneumatskoj garaznoj mazalici da klip non stop udara tj ne moze da nabije pritisak kao kada nestaje masti? Inace masti ima do pola,skinuo sam onu cev gde vuce masti odole i ocistio ono sito i opet nece da nabije pritisak kako treba,ne znam sta moze biti problem?
Da znam šta si kupio. Uzeo sam tri kompleta listova, jedan će valjda poslužiti. Sutra treba da kojem jagnje pa će imati probu.Pozdrav kolega, uzeo sam u Wobi hausu, zubi su krupniji od zuba za metal a opet sitniji od zuba za drvo, isti kao na rucnoj testeri. Sece i kosti i meso. Ali ja sam kupio bansek.
Ja sam našao u prodavnici auto delova... Poneo moj i tražio po magacinu koji paše i eto...Gde ima da se kupi amortizer za haubu treba da je izvučen 65-70 cm.
Pa ne znam sta bi ti rekao,zavisi koliko masina podmazujes i koliko masti trosis godisnje. Ova veca je dobro resenje,punis 1-2 puta godisnje i samo gas,ali za nju mislim da moras povecati budzet(ne znam kakve su cene sada).Jel može neki savet za kupovinu ovako nečega ili bilo čega što je znatno bolje od onih regularnih mazalica- dekalamita koje nisu ni za K. Počevši od punjenja pa do korišćenja itd . itd. budžet mi je nekih 60-70 €