Bio u Lindi danas, kupio sam onaj punjac, pa sta mu Bog da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Debljina 1,2_1,5mmPitanje u vezi freon boca, bila bi mi zgodna za rezervoar ulja za spoljnu hidrauliku. E sad kakva li je ona iznutra? da li rdja,od kog je materijala, jel moze da se vari, koiko je debeo zid boce itd.
KupujemProdajem | PRAZNA boca freona , freon boce R 134a PRAZNE global floren
Prazne boce freona R-134a . 10kom 2500dinwww.kupujemprodajem.com
Potencimetar je odlična stvar za malu bruselicu. Pošto imaju veliki broj obtaja ja retko kad odvrnem na max. Čak i za sečenje, a svakako za brušenje. Takodje za čl četka i šmirglu ... Jeste da znatno gubi snagu smanjivanjem, ali za većinu navedenih operacija i ne traba nešto mnogo snage.Istu sam uzeo jesenas u vobi-hausu odlicna je ,zao mi samo sto nije bilo u ponudi sa poteciometrom.
Imam GWS 1000 godinama 10_12godDanas stigla
Bosch GWS 9-125 mala ugaona brusilica 900 W (0601396007)
Bosch GWS 9-125 mala ugaona brusilica 900 W (0601396007). Velika snaga po pristušačnoj ceni sada i sa 125mm. Akcija odlična cena Srbija. 0601396007www.gama-alati.rs
Probao sam je sece ko mutava ali po meni prejaka za malu brusilicu kojom cesto jednom rukom radim
pokajao sam se sto nisam uzeo od 750w
Evo sad gledo na YT. Sa obzirom da ti trebaju specijalni diskovi koji su znatno skuplji i koje ne možeš naći svuda ... ipak bih se odlučio za više brsilica osim ako nije neka specijalna potreba pa nemam prostora.Šta mislite o x-loock sistemu za prihvat ploča, koji je osmislio Bosch? Nema potrebe za većim brojem brusilica. Dok uzmete drugu brusilicu vi ste već zamenili ploču.
Bio u Lindi danas, kupio sam onaj punjac, pa sta mu Bog da.
Obične ploče ,kod mene taj sistem funkcioniše .Video sam svašta prilikom kupovine polovnih fein alata .Najveći biser je sečenje stezajuće matice ,verovatno da je uhvate sa ključem .A ima li neko FEIN sa onim njihovim sistemom za brzu zamenu? Kako li se to pokazalo i da li tu trebaju neke posebne ploce ili mogu i obicne?