Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Makita na baterije kupio jedno cetiri komada od garavih na buvljoj pijaci, po 500 din/kom i dva punjaca isto 500din/kom. Baterije posaljes na prepakovanje u Nis, naprave jace (stave jace unutra celije) to je oko 1000 din/kom pa kolko ti treba, mislim da su dve baterije dosta, jedna se puni sa drugom radis. Bilo i srafilica na struju sa kabelom Makita za to su trazili 5000 din. Makita su vrh.Koji brend je dobar a pristupacan za Aku srafilice? Uglavnom za busenje i srafljenje drveta?
Makita na baterije kupio jedno cetiri komada od garavih na buvljoj pijaci, po 500 din/kom i dva punjaca isto 500din/kom. Baterije posaljes na prepakovanje u Nis, naprave jace (stave jace unutra celije) to je oko 1000 din/kom pa kolko ti treba, mislim da su dve baterije dosta, jedna se puni sa drugom radis. Bilo i srafilica na struju sa kabelom Makita za to su trazili 5000 din. Makita su vrh.
Prvi utisak potrošio 40 bazičnih esab ok4808, i 16 EDUR 600 sve su 3,25mmIgrom slučaja i sudbine dodjoh do jednog HUGONGA 160A
Na testu je
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Treba mi vase strucno misljenje.
Doteruju mi sledece nedelje actrosa 2007 abrol plus na sasiju nabudzen grajfer. Sasija je produzavana i nikako nije ojacana, koliko sam zagledao saksija je max 8mm. Grajfera su ludaci zavari li za sasiju i on nepuca. Sasija stalno puca na istom mestu, u proseku jednom mesecco je vare i uzimaju 150 evrica za to, pola sata posla, to im vari lokalni bravar. Moj plan je da napravim sablon, u sasiju da ubacim u profil koji cu napraviti od lima 15mm. Kad izbusim te profile da posrafam ojacane i gotovo. Plan mi je da stavim ojacane Duzine od 60 do 80cm. Ima pun klinac instalacije i creva od hidraulike ali nije veliki problem da se uradi.
Sta mislite koliko je realno da se uzme za to, nikada nisam radio ovakav posao, firma je strana i imaju kintu
Ja dosta dugo gledam ovaj HUGONG od 200A , https://www.trgo-agencija.hr/alati-...l-sa-kablovima-hugong-jamstvo-12-mjeseci.htmlPrvi utisak potrošio 40 bazičnih esab ok4808, i 16 EDUR 600 sve su 3,25mm
radim na 95_100a prezadovoljan
Probao 4mm rutilnu jako lepo nosi prvu na 140A
Za sada reči hvale a vreme će pokazati!!!!
Stvarno ne štedim mašinu pre 5 dana mi crko EWM PICO 162 i prodao sam ga crknutog za 150e nekom u MLADENOVAC što opravlja aparate
Tako da znate ako nadjete u oglasima
Računam samo nek je 100e opravka to je 250, da zamenim kablove i viljuške još 50e to je 300e on ispravan vredi 300_350e i nema garancije na opravku
Dobio HUGONG u kompenzaciji mene košta 1 dan ispod kamiona i imam 2 god garanciju
Tako da dok traje garancija UDRI MILJU PO FITILJU
Kao one crvene MAKITA male brusilice još rokaju pun gas
Ujutru stiže STEYR članu LEKA i pravimo uporedni test
Ta aku busilica iz lidla,jel ide uz nju punjac ili baterija sa tom cenom od tih 6k dinara,ili je to samo busilica a ostalo dokupljujes ?.
Ja često radim ugradnju ili modifikaciju jastuka na šasije i kojekakve druge modifikacije.Treba mi vase strucno misljenje.
Doteruju mi sledece nedelje actrosa 2007 abrol plus na sasiju nabudzen grajfer. Sasija je produzavana i nikako nije ojacana, koliko sam zagledao saksija je max 8mm. Grajfera su ludaci zavari li za sasiju i on nepuca. Sasija stalno puca na istom mestu, u proseku jednom mesecco je vare i uzimaju 150 evrica za to, pola sata posla, to im vari lokalni bravar. Moj plan je da napravim sablon, u sasiju da ubacim u profil koji cu napraviti od lima 15mm. Kad izbusim te profile da posrafam ojacane i gotovo. Plan mi je da stavim ojacane Duzine od 60 do 80cm. Ima pun klinac instalacije i creva od hidraulike ali nije veliki problem da se uradi.
Sta mislite koliko je realno da se uzme za to, nikada nisam radio ovakav posao, firma je strana i imaju kintu
Prvi utisak potrošio 40 bazičnih esab ok4808, i 16 EDUR 600 sve su 3,25mm
radim na 95_100a prezadovoljan
Probao 4mm rutilnu jako lepo nosi prvu na 140A
Za sada reči hvale a vreme će pokazati!!!!
Stvarno ne štedim mašinu pre 5 dana mi crko EWM PICO 162 i prodao sam ga crknutog za 150e nekom u MLADENOVAC što opravlja aparate
Tako da znate ako nadjete u oglasima
Računam samo nek je 100e opravka to je 250, da zamenim kablove i viljuške još 50e to je 300e on ispravan vredi 300_350e i nema garancije na opravku
Dobio HUGONG u kompenzaciji mene košta 1 dan ispod kamiona i imam 2 god garanciju
Tako da dok traje garancija UDRI MILJU PO FITILJU
Kao one crvene MAKITA male brusilice još rokaju pun gas
Ujutru stiže STEYR članu LEKA i pravimo uporedni test
Šticar?Treba mi vase strucno misljenje.
To je bio moj aparatipak malo vise od 300-350KupujemProdajem | EWM Pico 162 MMA/TIG
Profesionalni aparat EWM Pico 162 mma tig, original Nemacki ...www.kupujemprodajem.com
http://www.litico.rs/product?p=1&sid=24 baterija radi dosad ima vec najmanje tri godine, doplatio sam da stave sa 20% jace panasonik celijeImas li neki kontakt tih iz Nisa sto rade sa tim baterijama i kako si zadovoljan?
Pa polovno od garavih, imaju ih brdo one sa 9V baterijama a skoro dzabe 500 din po komadu, rade superDa Makita jeste top brend, ali se plasim kopija. Ako je original svakako vredi.